Mi alapján döntitek el az esküvő napját? (beszélgetés)
Ezért is gondoltam,hogy május eleje még pont belefér..Az utazás az egyik oka,hogy megengedem,hogy elvegyen:-)A másik oka pedig,hogy ciki lenne 2 gyerek után,h nem vagyok feleség..
Egyébként abszolult nem érdekel az esküvő dolog,sose voltam házasság párti..sőt..Ezért is írtam fehér ruha kizárt..eleinte csak max 4embert akartam,hogy eljöjjön,de a párom miatt beleegyeztem egy éttermes vacsorába max 15fővel velünk együtt..
Bevállalós vagy szülés előtt repülni??
Úgy tudom hogy két hónappal szülés előtt nem ajánlott repülni, de lehet rosszul tudom :P
azt gondoltuk, hogy vagyis reméltük, hogy 10-12féle süti majd csak összejön :D ehhez képest lett ez a rengeteg mennyiség, tényleg durva volt, itthon amerre néztünk mindenhol süti volt :D
Pahet a tiedé volt a fekete-fehér bocskai ami szintén látható facebookon? :D Mert akkor én is láttam, és nagyon szép volt
Én a ruhámat varrattam, Dévényi Fannynál (a fórum elején linkeltem a ruhám apróhirdetését, ott megnézheted ha érdekel)
A keresztapám cukrász, ugyhogy a tortánkat ő csinálta, gyönyörű volt.
Sütiket pedig a család nő tagjai, ismerősök, szomszédok csinálták. Összesen 32fajta süti volt, rengeteg összejött :D
ja mindent meg kell nézni mert jól lehúzhatják az embert. és az esküvői ruhát hol vetted ?
engem ez a része hoz lázba meg a torta :D
hát tudom csak sok a rokon és meg kell hívni mindenkit:)... :D ...
de reméljük a legjobbakat ezért is jó hogy van idő szervezkedni .
mi 29en voltunk, bőven elég volt :)
Bár nálunk nem volt buli sem, csak a 2 szertartás, vacsi, torta és beszélgetés.
Koszonjuk szepen:-):-) a200????? Az nagyon sok...
Ne hogy megbanjatok a sok embert :-P
Mi nem leszunk sokan 44fo de eppen eleg.
Lehetnenk tobben is de ez igy jo. Nem utolso sorban nem olcso osszehozni egy eskuvot ugy hogy nincs szuloi segitseg, hanem vsak mi vagyunk....
Szuper ;)
Szeptember 7. idén szombat :D
gratulálok sok boldogságot!!!!! :)
hát jó lenne idén de nincs hely, minden foglalt :) .
200személy lesz kb.
ti sokan lesztek ?
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Párválasztás iskolázottság alapján......
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna jól. Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász?