Mi a véleményetek erről a ruháról? (beszélgetés)
Egyetértek.
Nekem fura a szoknya rövidségéhez a hosszú ujj ...
Azt hiszem, ha tökéletes alakom lenne, akkor se venném fel. Sehova.
Fain...👍
.jólesszaz....
Többit nem irom le most ide,,,,
Én simán felvenném hétköznap, csak nem a combig érő qrvás csizmàval.
Én hordok mini ruhákat télen. Elég jól nézek ki, hogy megtegyem :P És az altag
Megmutatttam a lányomnak, szerinte akár vendégként esküvőre is jó, vagy bárhova.
Visszakérdetett, hogy én mit gondolok. De én nem tudok elvonatkoztatni magamról, és kiröhögött, hogy nekem azért nem tetszik,mert én szerintem olyan lennék benne,mint egy zsák krumpli.
Szóval a független szakértőm szerint jó mindenhova. ☺️
Esküvőre egy fokkal elegánsabb darabot választanék. Engem zavarna, hogy ilyen rövid, mert nem tudnék benne önfeledten járkálni, nemhogy táncolni.
Magával a ruhával nincs baj. Egy formális öltözetet kevésbé igénylő helyre, például buliba jó lehet, ha téged nem feszélyez a hossza.
Nekem ez a ruha, kicsit közönséges, így sehová nem venném fel. Nem a hossza miatt, hanem a szabása és egyebek miatt.
Szerintem egy esküvőre nem is illene ilyenbe menni.
Buliba? Lehet, hogy még csak hasonló bulikba sem járunk, de szerintem oda is csak akkor vegye fel valaki, ha kifejezetten az a célja, hogy felszedjen valakit. Ha a cél a szórakozás, akkor teljesen máshogy kell öltözni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a naplómban látható esküvői ruháról? Szerintetek jó ötlet?
- Mi a véleményetek erről a ruháról? Milyen korosztálynak való?
- Le lehet szedni valahogy házilag azt a biztonsági bigyót áruházban vásárolt ruháról?
- Mi a véleményetek erről a ruháról tetszik nektek vagy nem? Nekem igen tetszik
- Párom cukrászdában dolgozik. Tele van a ruhája csoki, lekvár... stb. foltokkal. Színes ruháról van szó. Mivel lehet ezeket kiszedni?
- A Cicatrex kompressziós ruháról mi a véleményetek?