Mi a véleményetek az OmegaMarine Forte étrend kiegészítőről? (beszélgetés)
A gyógyszerek elhagyása orvosi jóváhagyás nélkül súlyos következményekkel járhat. Erről meg kellett volna először kérdezie a háziorvosát.
Az OmegaMarine Forte+ egy étrendkiegészítő, én is szedem, elsősorban a zsírsavak pótlására, szóval alapvetően nem vérnyomáscsökkentő készítményről van szó.
A bajok megelőzésére tökéletes, de kezelésre nem..
Jobbulást kívánok Önnek és férjének is!
Sziasztok,
Köszönöm az észrevételeket, igyekszem egészségesen élni, odafigyelek az étkezésre, a mozgásra, de azért most el kezdtem szedni a gyógyszert, hogy visszaálljon normál értékre.
További kellemes délutánt.
A halolaj önmagában nem csökkenti a koleszterinszintet, hanem egy összetett folyamat részeként hatással van rá.
Minden táplálékkiegészítőre rá van írva, hogy nem helyettesítheti az orvosi kezelést, a gyógyszereket.
Ne higgy a csodaszerekben! Mielőbb kezdj el diétázni, mert ha így folytatod, cukorbeteg leszel.
Zebinek igaza van, az életmódodon kell változtatni.
Amúgy a koleszterinre egy igazi jó orvos 7-es érték alatt nem ír gyógyszert.
Milyen az étrended? A táplálékkal bevitt zsírokat kell csökkenteni -elég jelentősen!- és mellé koleszterincsökkentőt sem szabad abbahagyni ilyen drasztikusan.
Az étkezésed változtasd meg, ne táplálékkiegészítőkkel akard megváltani a világot!
Szia, Köszönöm a reakciód, de most egy cikket bemásolnék ide, a sok közül.
Halolajjal a magas koleszterinszint ellen
Részletek: [link]
Sajnos már elég régóta vérnyomás problémám van, és koleszterin gyógyszert is nagyon régóta szedek.
Pár napja kiírtad ugyanezt.
De honnan vetted, hogy az omega 3 kiváltja a koleszterincsökkentőt? Nem hat rá ilyen direkt módon se pro, se kontra.
Sziasztok,
Szeretnék véleményeket hallani róla. Én tavaly kezdtem el szedni, ki szerettem volna váltani a koleszterin gyógyszerem ezzel a termékkel. Sajnos nagyot csalódtam, mert a héten voltam vérvételen és még ilyen magas nem volt, 7,6 a koleszterin szintem. Minden eredményem tökéletes volt,csak a koleszterin,triglicerid szinttel volt a gond. Most újból visszaálltam a gyógyszer szedésére. A férjem is szedte, és neki is nagyon emelkedett lett a koleszterinje.((
További ajánlott fórumok:
- Étrend kiegészítő okozhat ilyen súlyos hasmenést, hányást?
- Mik a tapasztalatok a Thalgo Celluceane - Cellulitisz elleni étrend kiegészítő italporról?
- A B1 vitamin étrend kiegészítőtől hízhatok?
- Szedte már valaki a formax6 étrend kiegészítőt?
- Probálta már valaki ananász papaya étrend kiegészitöt?véleményeket várok!!!
- Mi a véleményetek a DONG QUAN étrend kiegészitőről?