Mi a véleményetek a telefonos játékokról? (beszélgetős fórum)
Csengő hang,háttérkép....
Vannak ilyen lökött emberek,mert ha nem lennének,akkor ezek a baromságok sem lennének.
Annál még jobb, amit most hirdetnek, hogy küld el az XY megcsal? szót emelt díjasra, és visszaírnak, hogy megcsal-e?? Komolyan van ember, aki ezeknek ír????? Eszem áll meg.
Van még valami ilyen blődség, de nem jut eszembe.
Nem tévés,hanem mobil társaság sms-es játékán párom majdnem 50ezer forintos számlát csinált pár óra leforgása alatt. Még szerencse,hogy haza értem és észhez térítettem.
Sok hülye (bocs,de az) aki ilyeneknek bedől.
Simán ellehet bukni több 100ezer forintot pillanatok alatt. Ami még a játékoknál is jobb,az a betelefonálós jóslás kb. 4-500FT/percért.
Sziasztok
Megint eszembe jutott valami,és szeretném ha megírnátok a véleményeteket a témával kapcsolatban.Néhány televíziós csatornán naponta többször lehet látni különböző játékokat,melyek időnként hatalmas pénznyereményt ígérnek.Sajnos néhányszor mi is beugrottunk,és telefonáltunk,de persze nem kerültünk játékba,és így csak vesztettünk a "bulin"még ha csak néhány száz forintot is.Időnként lehet olyan riportot látni a tévében,melyben óvatosságra intenek az ilyen játékokkal kapcsolatban,mondván hogy már vannak olyan emberek Magyarországon,akik elvesztették a lakásukat a játékoknak köszönhetően.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy szerintetek létezik e ilyen,és hogy ti ismertek e olyan embert,aki a játékoknak köszönhetően ilyen nagy bajba került.Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Ti hisztek az egyes ker.csatornák élő telefonos jóslásaiban?
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Állandó telefonos zaklatás.
- Mi a véleményed azokról a játékokról, amiknél sms-t kell küldeni, hogy játszani tudj?
- Mi a véleményetek a Fisher Price játékokról? Megérik az árukat?