Mi a véleményed azokról a játékokról, amiknél sms-t kell küldeni, hogy játszani tudj? (beszélgetős fórum)
kredit vásárlása nem kötelező egyik játéknál sem. Mostanában az összes netes játék ilyen. ez egy opció.
A farmom hetven valahány szintes volt, mikor abbahagytam, mert meguntam, a frontierben 101. szinten vagyok, és még nem vettem pénzért kreditet. Több kitartás kell hozzá, mert tovább tart. ennyi.
Játsz inkább a Farmeramaval, az ingyen van. Oda is küldhetsz sms-t, ha akarsz pluszt, de nem kötelező.
És nagyon jó topikja van itt a Hoxán... ;)
Sziasztok
Ismét egy számomra nagyon fontos kérdésben kérem a véleményeteket.Hónapok óta fenn vagyok a facebookon.Néhány napja kezdtem játszani 2 játékkal,a farmvillel és a cityvillel.Mind a kettő olyan,hogy egy idő után vagy bankkártyával,vagy sms-el kell krediteket vásárolni,hogy tovább tudj játszani.Most arra lennék kiváncsi,hogy nem e fordult még elő veletek,hogy sokkal több pénzt levettek a telefonotokról ,mint kellett volna?Maximum mennyibe kerül egy ilyen sms?Nagyon szépen kérlek benneteket,ha tudtok válaszoljatok nekem.Nagyon szépen köszönöm
Farkas Kriszti(kisfüles)
További ajánlott fórumok:
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Mit tennél, ha megharapná a gyerekedet egy másik gyerek, mert a te gyereked nem akart vele játszani?
- 3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Mi a véleményetek a telefonos játékokról?
- Mi a véleményetek a Fisher Price játékokról? Megérik az árukat?