Mi a véleményetek a naplómban látható esküvői ruháról? Szerintetek jó ötlet? (tudásbázis)
Ha már kérdeztél: nem az én világom, de egy vagány lányhoz passzol ez a ruha!
Mivel nem ismerlek, csak feltételezem, hogy olyan lány lehetsz, aki tud szakítani a szokványossal, nem sablonos menyasszonyi ruhára vágyik.
Ha így van, biztosan jól fogod érezni benne magad!
Tulajdonképpen tetszik.
Szerintem a ruha szép, de a haj borzalmas...
Jobban tetszik a képeid közt lévő képek!
nem szokványos, de szerintem nagyon szép.
a legtöbb embernek nem hiszem, hogy tetszene, de ezzel ne foglalkozz. :-)
ha neked ez tetszik, akkor ezt viseld.
Ha nem ezen a modellen lenne,jobb lett volna az első benyomásom :) Így olyan darkos,már csak a tőr hiányzik a kezéből :))
Egy szép,karcsú,kevésbé "sötét" nőn biztos jól mutat :)
Magyarországon valahogy még mindig a "habos torta" menyasszonyi ruha dívik..:(( Nekem jobban bejönnek az egyszerűbb vonalú, de régi időket idéző ruhák.
Ne azt nézd, hogy a násznépnek fog e tetszeni, hanem, hogy Te hogy érzed magad benne.
Egy ruha kinézete, függ attól is aki viseli...
És egy lebegjen a szemed előtt, ha majd 20 év múlva nézegeted az fényképeket, akkor is melegség járja át a szíved, hogy ezt a ruhát viselted, ne pedig a keserűség, hogy vajon , hogy vehetted fel..??
Szép ruha!
Olyan ruhát válassz, amit felvéve a magadénak érzel!
Mert van olyan ruha, ami képen nagyon szép, de felvéve idegen, kényelmetlen, előnytelen.
Próbáld fel, s majd kiderül.
Általában a szalonokban alig van normális ruha, jó ha találsz 1-2-t próbára.
Sok sikert! Ilyen fiatalon mész férjhez?
lehet, hogy a modell miatt, de szerintem nagyon rossz a kisugárzása.
Ha letakarom a modell fejét, akár még egy hippi-stílusú esküvőt a virágos réten is el tudok ebben képzelni, de ezzel a goth modellel olyan halálszagú.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a naplómban leírt helyzetről?
- A csokis manduladrazsé/csokigolyó külseje mitől fényes és roppanós? (kép a naplómban)
- Segítsetek! Ki ismeri ezt a virágot? Kép a naplómban!
- Miért nem tudom a naplómban használni a betűs kódokat?
- Hogy lehet beállítani, hogy a naplómban vmi figura legyen az egeret jelző nyíl?
- Hogyan tudom a naplómban a képet középre tenni?