Mi a véleményetek a metál és a rockzenéről? (beszélgetés)
Mindegy milyen felkapott egy zenekar, ha én ott akarok lenni, akkor ott leszek, első sorban.😀
Ismerem magam, eltántoríthatatlan egy rocker vagyok..😃😃😃
Sabatonon, 11'-ben voltam. 3*2 órát vártam meg az első sorban állva, egy tapottat se mozdulva..azért, hogy el ne vegyék az első soros helyemet. A koncert végén Párom kapta el a napszemcsit, ami akkor végig az énekesen volt. Másnap, kaptam mosolygós napocskás aláírást a zászlómra és elmondtam, nekik, mennyire imádom Őket, Ők pedig hálásan megköszönték.😊
Életre szóló emlék, marad!❤
Imádom.❤
A Star Of Fate a közös dalunk a Férjemmel. Erre a dalra vonultunk be az esküvőnkkor a hivatalba és ennek teljes fordításának felolvasásával nyitott az anyakönyvvezető.😊😍
Fanatikusan imádom. 😍
Miatta lettem, Rocker. Az Ő zenéje miatt.😊
Marilyn Mansonnal, hogy álltok?
És a The 69 Eyes bandával??
Én egy-egy Edda és Bikini koncerten vagyok felfedezhető, ha a lakhelyem közelében lépnek fel. Fiatalabb koromban minden nagyobb Edda koncerten ott voltunk, de ma már Pataky Attila viselkedésével egyáltalán nem tudok azonosulni, illetve a zenéjük sem a régi.
A Bikininek pedig érdekes módon nem voltam sosem rajongója, és most sem érzem igazán annak magam. Viszont Lukács Peta gitárjátéka nagyon tetszik. Bár magam nem játszom egy hangszeren sem, ( kivéve néhány gombfoci meccset a zongorán) azt gondolom, jelenleg Alapi Istvánnal egyetemben a legjobb hazai gitáros.
Különben mennék én más koncertre is, de nem igazán van hova. Az új rockzenekarok nekem nagyon divatmajomnak tűnnek, a régiek pedig felénk nem nagyon akarnak fellépni.
A külföldi bandák pedig megfizethetetlenek.
Szeretem.
Kedvenceim: Satyricon, Dimmu Borgir, Apocalyptica, Arch Enemy, Irminsul, Absurd, Nordglanz, Rammstein, Amorphis, Nightwish, Evanescence