Mi a véleményetek a Grundsuliról? (VIII.ker. Molnár Ferenc kéttannyelvűált.iskola) (beszélgetés)
Nekem csak rossz véleményem van róla!
A lányom oda járt harmadikos koráig. Tanítás után lementek a napközis tanárnővel az udvarra, ahol több osztály több napközis tanárnővel jelen volt. Elvileg a tanároknak figyelniük kellett volna a gyerekekre. Gyakorlatilag tojtak rájuk. A gyerekemet az osztálytársai az udvar egyik sarkában szexuálisan molesztálták. Egy másik kisfiú vette észre, aki rögtön ment árulkodni. Természetesen az iskola úgy állította be a történteket, hogy a gyerekek csak játszottak. Na persze...
A lányom azóta is pszichológushoz jár, már kilencedikes.
Tettünk rendőrségi feljelentést, a nyomozás során kiderült, hogy az eset valóban megtörtént, a gyerekek nem játszottak!
Ha jót akarsz a gyerekednek, ne vidd oda!
Ez a mi korzeti sulink, de en nem vinnem oda, hiaba nem a dzsumbujba van, en korbe neztem ott.
Nem tudom merre laktok, de a fiam a IX.ker lonyai utcai suliba jar. Nagyon jo iskola!
Esteleg meg lehet erdeklodni, ha még alsos a gyerek, mert amugy 8 osztalyos gimi.Habar fullon van, de korzeti lakcimet ha talalsz be kell venniuk.
További ajánlott fórumok:
- Egyházi vagy kéttannyelvű iskola?
- Jár valakinek elsős gyereke kéttannyelvű iskolába?
- Ismeri valaki a BP II. Budenz úti, a Szabó Lőrinc, a Szabó Magda vagy a Pasaréti úti kéttannyelvű általános iskolát?
- Újpesti Kéttannyelvű Műszaki Iskola tapasztalatok
- Melyik iskola jobb? Dob utcai kéttannyelvű iskola vagy Derkovits iskola?
- Mik a tapasztalatok a 9. kerületi Molnár Ferenc általános iskoláról?