Mi a teendő, ha a férfi és a nő máshol tart? (beszélgetés)
próbálkozz, idővel úgyis kikristályosodik, hogy tudtok változással egymás felé közelíteni.
Ha nem, érdemes átgondolni, hogy legyen-e következő lépés.
pedig neked kell mi nem dönthetünk helyetted :)
Mindenki másmilyen,így mindenkinek más a "tűrésküszöbe". Nekem mondjuk eszem ágába se lenne várni arra,hogy majd egyszer elvégzi az egyetemet és talán megkomolyodik,mert lehet,hogy nem az egyetem van rá hatással,hanem ő alapból is egy bulizós valaki aki 4-5 év múlva is ugyan ezt fogja csinálni. Bár aláírom,hogy vannak ésszerű kompromisszumok és ésszerű "határidők" arra,hogy valaki változzon,de ahhoz a másik hajlandósága is szükségeltetik...
Én azt mondom neked, hogy előfordulhat, hogy csak az egyetem teszi ezt vele. Én is voltam egyetemista, azok a legszebb évek telis-teli a legjobb bulikkal. Szerencsére én a párommal egy egyetemre jártam. Azóta együtt élünk, dolgozunk és nem járunk bulizni.
Viszont én pl nem tudtam volna túlélni, ha a párom állandóan nélkülem ment volna buizni. Egyszer-kétszer oké, de nem mindig. Ez számomra a kapcsolat végét jelentette volna. De nálatok más a helyzet, ő egyetemista te pedig dolgozol. Lehet, hogy keresztelkedett is az egyetemen, akkor mindenféle "kötelező" bulik is vannak, kocsmatúrák, stb. :P
Én nem értek egyet ezzel a nagy várjunk rá hátha megkomolyodik dologgal. Egyrészt,mert számomra az jön le,hogy Ladybird teljesen más típusú kapcsolatra vágyik,teljesen más típusú emberrel. Azt gondolom,hogy kellenek alapvető kapcsolódási pontok egy kapcsolatban,közös barátok,közös programok,közös hobbik. És ehhez mind a két félnek hozzá kell járulnia...és ha az egyik nem akar,hát szokták volt mondogatni,hogy nem akarásnak nyögés a vége.
Másrészt,ha valaki kategorikusan kijelenti,hogy nem hajlandó a kompromisszumra ez ügyben akkor tényleg nincs miről beszélni. De ez csak egyéni,szerény vélemény volt :)
Vannak ilyen típusú,mentalitású pasik,ráadásul ők tényleg később érnek :) A kérdés csak az,hogy neked ez a hozzáállás belefér egy kapcsolatba vagy sem.
közös baráti kör meg nincs sajnos, mint írtad.
:(
lehet kéne egy olyan programot találni, ami csak a tietek, vmi közös érdeklődési kör?
gondolod, csak neki kellene változtatni?
az elején írtam a kompromisszumot, anélkül nem nagyon megy egy párkapcsolat sem, abban viszont mindkét félnek engednie kell, nemcsak az egyiknek.
megnéztem hogy 22 éves vagy, általánosan a te hozzáállásod a ritkább ebben a korban, persze ez nem azt jelenti, hogy rossz is.
1 napot hagytam a családra, azért 4.
:)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Linkelj be képet az általad szépnek tartott férfiról/nőről!
- Hova lett a tartás egyes nőkből? Miért fut egyre több nő a férfiak után?
- Vonzónak tartod a mackós férfiakat?
- Mi a teendő, ha a férfi nem akarja?
- Lakásvásárláskor közüzemi tartozás fennállása esetén mi a teendőm?