Mi a tapasztalatotok a Laurina fogamzásgátlóval? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én lassan egy éve szedem a laurinát, és mostanában egyre több pecsételés volt ciklus közben.
Ráadásul mindig is "aktívan" éltem az életem.. 3 éve vagyok együtt a párommal és a vágyaim szinte teljesen elmúltak. Szinte frigid lettem. Nagyon sokat olvastam és jártam utána, de biztos, hogy a gyógyszer miatt van.
Mindig is imádtam a gyógyszert, hiszen biztonságban érzem magam, nem csúszhat be a gyerek, rendszeresen jött meg.
De kezdek elkeseredni. Amugy is a mai világban annyi féle szert tömünk magunkba, tök felesleges még ilyennel is.. Nem beszélve egy csomó kockázatról.
Azt ajánlom, akinek nem muszáj, ne nagyon szedje.
De ez csak az én személyes véleményem :)
sziasztok! én több mind 1 évig szedtem, híztam 5-6 kilót, ciklus közben néha pecsételtem is:S fél év után elkezdtem nem kívánni a szexet, 1 hónapja abbahagytam, jelenleg késik...
nekem nem jött be, de asszem innentől kezdve befejeztem a hormonokat:)
sziasztok,
akik már szedik, hogy hatott a bőrötökre? kevesebb lett tőle a pattanás? mert én valamilyen szinten ezért is szedek fogamzásgátlót...amúgy én majd jövő héten kezdem a Laurinát. köszi a választ!
Sziasztok,
En mar 6. honapja szedem a Laurinat, az orvos nekem is verkepalapjan irta fel, es eredetileg azert, mert nagyon eros gorcseim voltak a menzes alatt (nehany esetbe csak inyekcioval lehetett kezelni), mivel a Laurina kis hormon tartalmu tabletta, ezert gondoltam, hogy biztos nem fog segiteni... 6 honapja nem gorcsolok, a melleim kicsit megnottek, es napra pontosan tudom, hogy mikor fog megjonni a menzeszem... csak pozitiv velemeny van rola.
Sziasztok!
Most kezdem a Laurinát és megdöbbent az ára!!! Ez normális vagy vannak olcsóbb fogamzásgátlók is,vagy ez annyira jó,hogy majd 8.000.- ft ba kerül és kenterbe ver minden fgátló tablettát. Mit gondoltok?
Szia mimmi69!
Remélem már elmúltak a tüneteid! Hát a mellfeszülés, a menszesz problémák normálisak az elején! Mondjuk a fejfájás, meg a szédülés.. Hát, ha még most is érzel ilyet, akkor inkább válts gyógyszert. Ez nem olyan amivel könnyen együtt lehet élni :S
Szia ercsi816!
Az első levélnél ez normális. A tabletta gyakorlatilag újraprogramozza a ciklusod, szóval ez kellemetlen velejárója. 2-3 hónap után azonban már-már ijesztően időzítve lesz minden :)
sziasztok! nekem az orvosom vérvétel nélkül irta fel a laurinát,és ma vettem be a 8-adikat. reggelente veszem be 9fele...de fáj a hasam mióta szedem,és a menszeszem is máig tartott ...azaz (8napig) pedig csak 5nap szokott lenni, a mellem feszül..akkor nő?? :):)))
remélem a hasfájás elmúlik majd,és a szédülés is...ezek amugy normálisak?
Sziasztok!
én most vagyok a harmadik levél végén....
tri-regol után kaptam ezt. nekem valahogy nem jó mert félidőbe köztes vérzésem van tőle ami arra utal hogy nem elég erős a hormontartalma nekem szerintem....
hétfőn megkérdezem a dokit mit lehet tenni...lehet ír másikat nem szeretnék gyógyszer mellett teherbe esni :(
már szedtem novynettet is ezekkel nem volt ilyen problémám!
ha esetleg valakinek volt ilyen panasza a laurinával akkor irjon!
köszi!
Sziasztok csajok!:)
Én most kezdtem el fogamzásgátlót szedni és nekem is a Laurinát írta fel a dokim.
Az lenne a kérdésem, hogy meddig kell vele várnom..mikortól lehet nemi életet élni?
Kicsit tartok tőle...!Kérlek aki tudja írja meg!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Nekem is most írta fel a nőgyógyászom, tényleg elég új még a piacon! Holnap kell elkezdenem szedni, majd leírom a tapasztalatokat.
Bár tájékoztatókban és fórumokban azt találtam, hogy a 15.tablettától véd, nekem a doki azt mondta, hogy várjak 1 menstruációt az első adag után, mert csak akkor lesz 100%.
Nagy nehezen találtam betegtájékoztatót, tessék:
Sziasztok!Már meg is volt az első Laurinás mensesem. 3 napig tartott :-). A 21. tabletta bevétele után 3 nap múlva jött meg. Nem is éreztem, minimális vérzéssel, semmi görcsölés!
Holnap kell megkezdenem a követlező levéllel. Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom. Üdv
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Symicia fogamzásgátló tapasztalatok?!
- Mi a tapasztalatotok a Milligest fogamzásgátlóval kapcsolatban?
- Abba szeretném hagyni a Laurina fogamzásgátlót, milyen mellékhatásokra számíthatok?