... mi a helyzet az ex-el? (beszélgetés)
jelen pillanatban nincs ex.
remélem egydarabig nem is lesz.
Hát, ezen a kötődés dolgon már én is gondolkodtam. Egyszer egyedül akar találkozni a barátnőivel és akkor nem is alszunk együtt, máskor pedig alig várja, hogy hazaérjen. Volt, amikor a munkánk miatt nem tudtunk együtt lenni két napig. A harmadik este, amikor hazaért hullottak a könnyei, mert annyira hiányoztam... szóval elég nehéz néha megérteni, de hát kit nem?
Minden esetre megfogadom a tanácsot és nyitott szemmel fogok járni. Köszönöm
Sziasztok!
Tegnap megvolt a nagy beszélgetés.
Elég kurtára sikeredett.
Megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet az ex-el.
"Megértettem, hogy miért zavar, küldtem neki egy e-mailt, amiben leírtam a helyzetet, ő tudomásul vette és nem fog többé keresni."
Bár nem értem, hogy miért nem mondta el ezt nekem aznap, amikor elküldte a levelet, de nem fogok már minden apróságból ügyet csinálni. A lényeg, hogy lezárta és kész.
Biztosan el kell majd telnie egy kis időnek még, amíg minden visszaáll, de azt hiszem az első lépést már megtettük.
Köszönöm a véleményeket, tanácsokat.
Ja értem már!
Ez esetben tényleg nem értem a barátnődet. Az ilyen férfit én messziről elkerülöm, kikezdeni vele eszembe sem jutna, na de nem vagyunk egyformák...
hú ez ellen nagyon ellenkezem...
bocsi, de ez egyáltalán nem jó ötlet...
ha tehettem volna távol tartottam volna attól amire akkoriban képtelen voltam...
ezt hívják féltékenységnek...
te miért félsz?
miért nem bízol magadban?
Miért gondolod hogy esélyes a másik?
szerintem ha szereted akkor harcolj érte, de nem ököllel :)
hanem szeretettel, töőrődéssel...
le fogja állítani a pasit, ha látja te vagy a világ közepe...
nos pont itt és ezzel van a probléma...nem zárták le, az tuti...és valóban, ha akkor megtette, most is megteheti, akár melletted is...
valami van abban a fickóban, ami nem hagyja nyugodni. és akár ki is lesz mellette, a másik is ott lesz...azt mondod isteníti...hát...
nekem is van pár ex-em...egy évben egyszer küldenek, küldök boldog szülinapos e-mailt..ezen kívül nem nagyon beszélünk...pedig egyikkel sem vagyok haragban, csak éppen új életet kezdett mindegyikünk...ok, persze volt rá már precedens, hogy szakmai dolog miatt írtam ennek vagy annak, és abban a két levélben megkérdeztük egymástól ki hogy van, örültünk a másik boldogságának...na de nem kétnaponta stb...jobb ezt mihamarabb tisztázni vele, ha nem érti meg hogy ez téged zavar, pláne h hazudik róla, akkor ott ette meg a fene...
uhh bocs ez hosszabb lett :D
épp most olvasok vissza :)
majd ha van valami még amit tömören lehet írni, megteszem :)
Rövid, tömör, igaz.
Kössz
ezt hívják ok-okozatnak :)
ő okot ad rá hogy féltékeny legyél, te pedig az vagy :)
szerintem normális...
Hát, én úgy értelmeztem, hogy "mit vársz tőle (tőlem)", amikor egy olyan férfiról van szó, aki éveken keresztül a családja mellett fenntartotta ezt a szeretői viszony... persze lehet, hogy félreértem.
Egyébként azt nem értem a páromban, hogy miért nem tudja kívülállóként felmérni ezt a dolgot. Szinte isteníti a pasit, hogy milyen kedves, odaadó, szereti a családját stb stb... és amikor megkérdezem, hogy ezt akkor is így gondolná-e, ha ő lenne a feleség... hallgatás...
Egyszerűen nem értem, hogy miért hajlandó szóba állni ezzel az emberrel.
Egy rendben lezárt "kapcsolatnál" ez valóban így is van és ebből a korábbi partnereimnél nem is csináltam soha problémát. Volt olyan, akitől 180km-re laktam, a volt barátja pedig a szomszéd utcában, így rendszeresen össze is futottak, beszélgettek, továbbra is baráti társaságba tartoztak, de engem nem zavart, mert az valóban kapcsolat volt, amit valóban le is zárt az akkori párom.
Úgy érzem az a helyzet, amikor valaki annak ellenére együtt van valakivel, hogy a másik fél a családjával él és 2-3 hetente 1 éjszakát szán a nőre teljesen más, mint egy normális kapcsolat.
Úgy érzem, hogy ha ez akkor jó volt neki, valamiért biztosan kitartott mellette, akkor miért ne tennék meg újra most, hogy mellette is ott van valaki, aki biztos pont az életében.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- A duci Jucik hátrányos helyzete
- Mi volt életed legkínosabb helyzete?
- Kényes helyzet, TI hogy oldanátok meg?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?