Mézes tarja recept


1-1,5 kg tarja
ketchup
méz
olaj
2 kg krumpli
vaj
tej
só
A Mézes tarja elkészítési módja:
-A sertés-tarját megmosod és vékony szeletekre vágod,lesózod (igény szerint). -A tepsit vagy jénait tálat kiolajozod egy kevés olajjal -Az első "réteg" hús mindkét felét bekened 1 kis-kanál mézzel és egy evőkanál ketchup-al és így teszed bele a tepsibe.A többi szelet húsnak csak a felső részét kend be ugyan így a mézzel és a ketchup-al. -Ha elkészültél akkor előmelegített sütőbe,fólia alatt süssed kb.1-1,2 órát kb.180 fokon majd vedd le a fóliát és még kb.20-30 percet ahogy a hús igényli. -A krumpliból készíts krumpli-pürét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kryszta05, 2010. okt. 18. 17:12
A mézes tarja elkészítési módja és hozzávalói.