Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mézes, de nem édes - csirkecomb recept

Mézes, de nem édes - csirkecomb recept

A Mézes, de nem édes - csirkecomb hozzávalói:
8 db kisebb - egész - csirkecomb
15 dkg vaj
1 evőkanál méz
1 dl citromlé
frissen őrölt bors



A Mézes, de nem édes - csirkecomb elkészítési módja:
A combokat este besózzuk,éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tepsit jól lezárjuk alufóliával és 25-30 percig pároljuk a sütőben. Csészében összekeverjük a vajat a mézzel, citromlével, jól megborsozzuk és a combokat megkenjük a keverékkel. Az alufóliát nem tesszük vissza, a piruló combokat időnként újra megkenjük. Mire a csirke kész lesz, a keverék is elfogy.

A hús nem lesz édes, csak pikáns ízt kap.

Tetszés szerinti körettel, zöldsalátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mézes, de nem édes - csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook