Mesetortát szeretnék készíteni. Segítenél? (tudásbázis)
Szia.
Válogatott édességek-Nassok ez a címe.
Ha beírod a keresőbe szerintem kiadja.
Ha nem, akkor az adatlapomon, az interaktivitásnál megkeresheted.
Szia!:)
Tudom ajánlani marcipán helyett a fondantot,könnyebb formázni.Pillecukorbol tudod megcsinálni,a tv-ben van egy műsor,ahol nagy cukrászok ezzel doliznak.Tesóm szokta ezt a módszert használi.
kígyó torta képek
Én színes marcipánnal csináltam eddig 3 mesetortát, nem olyan nagy ördöngősség. Vágj bele bátran!
Szia!
Engem is érdekelnének a tortáid,de nem találom a naplód:(
Segítenél??
Köszi
Nincs mit. :-)
Recepteket a sütis naplómban találhatsz, pl. piskótalap, krémek, ilyesmi... A tartalomjegyzék az első bejegyzésnél, aztán minden 500.-nál.
Mennyi-mennyi jó kis ötlet!
Köszönöm:)
Hiába! Látni, hogy nem nagyon szoktam sütni. Így jár az aki nem édesszájú.. ütése sincs a sütéshez:P
Sziasztok. Fiti köszönöm a dicsérő szavaidat. :-)
Panka.
Én a helyedben piskóta lapot készítenék, megkenném lekvárral vagy krémmel és aztán bevonnám vagy olvasztott fehér csokival, vagy pedig tejszínhabbal díszíteném. A hab annyival egyszerűbb, hogy a piskóta egyeletlenségét könnyen eltüntetheted vele és tudod színezni is. A csoki macerásabb, könnyen megköt még idő előtt. De lehet kapni fehér marcipánt is, azt is tudod kinyújtva bevonni vele. Ha segítség kell, még gondolkodom, vagy kérdezz nyugodtan. :-)
piskotatészta csikokra vágva a hullámos rész meg kanyarintott darabokkal, attól függ mekkorát akarsz
albertkeksz segítségével ha nem akarsz bajlódni a tésztasütéssel.
kekszgolyó tésztájával készíted bevonod marcipánnal vegyesen 2-3 színnel, 3szögek segítségével :)
Csak azért kérdeztem, mert itt nagyon ügyes sütő-főző társunk Pné Veronika, aki még Barbi tortát is tud sütni!
A kígyó torta nem lehet nehéz, mert csak kerek piskótákat (legalább kettőt!)kell sütni és két kanyart kivágni belőle és ellenkező oldalára összeilleszteni, nem tudom érted-e mit akarok mondani, mert ügyetlenül fogalmazom meg :(
Olyan S alakú kígyó lesz belőle :)
Sok sikert a tortához!!
Kislányodnak
Boldog szülinapot, jó egészséget kívánok!!
métereskalács?
tésztájának segítségével,
bevonhatod marcipán masszával...
Olyan oldalakat keresek, ahol részletes leírást kapok a készítésről.
Kislányom kígyó formájú tortát szeretne, de elkezdeni sem tudom:D
Valami kekszes alapra gondoltam.. (talán az jól- és könnyen formázható)
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Barátomnak szeretnék valami ajándékot készíteni.:) Lenne valakinek jó kis ötlete?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Spenótot szeretnék ma készíteni. A zsemle és a tojás nem fog összecsomósodni? Hogy csináljam, hogy ne legyen túl folyós?
- A dédink vasárnap lesz 83 éves, szeretnék mini tortát készíteni neki, de cukorbeteg. Tudnátok receptben segíteni?
- A páromnak szülinapjára szeretnék egy fotósorozatot készíteni. Hogyan zajlik egy ilyen fotózás?