Mesék titkai (Novoplast) társasjátékot keresek. Tud segíteni valaki? (tudásbázis)
9. zephir (válaszként erre: 1. - Jázminka)
2012. jún. 11. 21:22
Szia!
Elég régi a fórum, de ha aktuális még, múltkor nézelődtem vaterán, és van most eladó társasjáték!
8. szekeressz
2012. febr. 15. 17:40
A Mesék titka társasjáték a Sagaland (most is kapható) játék "koppintása" volt. Eredetit csillagászati áron (12 e Ft körül láttam) néha lehet venni a vaterán, de az eredeti 5-6000 Ft-ért már kapható.
Pl itt: [link]
A tábla grafikája más (ha jól emlékszem a mesék Titkaiban volt sárkány is a táblán), és nem kincsesládák, hanem fenyőfák alatt vannak a mesehősök képei.
Remélem tudtam segíteni.
7. Jázminka (válaszként erre: 6. - Sünciné)
2009. febr. 24. 21:50
Igen,sajnos sehol semmi.Kéz alól reménykedünk...
6. Sünciné
2009. febr. 24. 21:49
Megnéztem a tesz-vesz oldalán is de nincs!
5. Jázminka (válaszként erre: 4. - Rika1)
2009. febr. 24. 21:43
Köszönöm szépen!Próbálkozom...
Azért várok további lehetőségeket is!
3. Jázminka (válaszként erre: 2. - Sünciné)
2009. febr. 24. 21:37
Igen.A novoplast cégtől van.Az egyik unokatesóm keres egy kedves kislánynak,a vaterán eladták,ami volt.SOS kéne neki,az ár pedig nem számít,csak meg legyen minden benne.
2. Sünciné
2009. febr. 24. 21:35
Ez a címe a társasjátéknak?
1. Jázminka
2009. febr. 24. 21:35
Mesék titkai (Novoplast) társasjátékot keresek megvételre. Tud segíteni valaki?
További ajánlott fórumok:
- Milyen társasjátékokat tudnátok ajánlani 18-25 évesek számára?
- Milyen családi társasjátékot ajánlanátok?
- Lányom (6 és fél éves) társasjátékozásban nem bírja ha veszít. Hagyni kell nyerni? Meddig?
- Olyan játékokat, társasjátékokat keresek, melyekkel egy 4-5 éves gyermek pszichés fejlődését lehet segíteni
- Elveszett társasjátékhoz játékszabályt keresek: Aladin és a varázsszőnyeg és a Game of Games, tud valaki segíteni?
- "Kraut und Rüben" Ravensburger társasjáték kisdobozos (utazó) változatának szábályát keresem bármilyen nyelven. Tud valaki segíteni?