Mért szeretik a pasik a szemetet és a mocskot? (beszélgetés)
Hál'Isten ,az én anyósom megtanította a fiát a rendre... sőt katona, úgyhogy még ott is tanították :)
De azért itthon ugye én teszek rendet, de van,hogy megcsinálja helyettem, bár nem olyan alapos, de ez is nagy segítség! :)
az én párom nem szereti egyiket sem:)
ha látja, hogy kosz van a padlón vagy valahol, akkor tesz ellene. Nálunk ritkán fordul elő amibe bele kötet, de ha mégis akkor hetekig hallgatom:)
Szerintem nem szeretik. Akinél kosz van, az egyszerűen lusta takarítani.
Az én párom is hanyag kissé, apróságokat nem rak helyére és hát sok kicsi sokra megy. De tud rendet is rakni és takarítani is. Ha nem így lenne, lehet, együtt se tudnék élni vele, de nem azért, mert annyira tisztaságmániás vagyok, hanem mert fog a halál egyfolytában a másik után pakolni.
Az én párom sajnos anyuci egyetlen kisfia és mindent helyette kell megcsinálni.Szerencsére ma már a fiam 13 éves és Ő sokmindent megcsinál,de még a fürdésért is szólni kell a páromnak.
Előtte biztos az anyja fürdette.
Az én exem maga a rend és tisztaság...amíg valaki látja...
Mindent megcsinált,imádott mosogatni,kádat súrolni stb...a ruháimat hetente kipakolta és katonás rendben rakta vissza...
Amikor kerestem (mert eltűnt) az utolsó lakása főbérlője felhívott,hogy bement a lakásba és s@ggel jött ki...olyan koszt és bűzt soha nem látott még...
A mai napig ez van,ha kilép az utcára tiszta és illatos,de a "lakásába" nem enged be senkit.
Vajon miért?
Nos ez csak egy ember,én sem általánosítok.
Ja és ezzel nem magamat minősítem,mert én nem ismertem AZT az oldalát,csak a tizsta-rendest.
A legtöbb pasi a mocskot, a rendetlenséget szereti?
Ezt honnan veszed?Ez oltári nagy butaság
Az én élettársam főz, mos, takarít, ha szükség van rá! Nem papucs, de szereti, ha minden a helyén van, és minden mindig tiszta! Én végzem a házimunkát, de mindig segít valamiben! Nem hiszem, hogy okos dolog általánosítani, hiszen láttam már olyan nőt, aki a saját kajamaradékát 2 hete nem vitte ki a hálószobájából, igénytelen a végtelenségig, fürödni is csak havonta, ha már nagyon gáz, és az ablakpucolás is kb. 10 évente, amikor már nem kell függöny, mert se ki, se be...
Borzalmas! Szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?