Mért gondolja egy pasi.... (beszélgetés)
Van itt egy csomó írásjel,nézd: . , ! : ...küldj má neki legközelebb ilyeneket,mert nála láthatóan ínség van ezekből,és én sajnálom ezért...
Kivi vagyok má én is..hogy csak írásjeleket nem használ..meg normális szavakat?vagy mást sem?
Hat meg elotte aszontad hogy kitorolted az iromanyat...Ebbol az izebol az derul ki szamomra hogy azert te beszelgetsz vele es felajanlottad hogy nalatok talakozzatok (ha jol veszem ki ebbol a zagyvasagbol) de a te otthonodban nem lehet 'nyugottan' beszelgetni..
Hat draga..Te tenyleg ennyire naiv vagy??????????Nem szerettem volna mas szot hasznalni...Azt mondod hazassagban elsz es szereted a ferjedet..Akkor mi a francert foglalkozol akar egy pillanatig is egy ilyen mar bocsanat f...fejjel aki 2 ertelmes mondatot nem tud leirni????Azert mert kivi vagy??
Akkor menj hemperegj vele egyet,mast ugysem akar,aztan szamolj el a lelkiismereteddel..Ma te holnap mas lesz neki mert valoszinu hemperge utan nagy ivben elkerul majd..
Bocsanat ha kemeny voltam de elsore viccesnek tunt a dolog most mar annyira nem a hsz-idat olvasva...
Kepzeld magadat a felesege helyebe!!!!!!Te hogyan viselned ha a TE ferjed irkalna valakinek es szeretne agyba vinni?????
ma a következőt írta:
Dia nem szólt senki 1szerüen éreztem h ott vagy n em használtalak ki idáig én nem mondtam h ne beszéljünk mondtam talizunk de nyugottan moziba utcán ilyenekröl nem szoktak beszélni valami nyugis helyen gondoltam de nálatok nem jó hogy mit akarok ez jó kérdes ha látlak végem van ebböl gondolom tudod mire gondolok és én úgy vélem te is érzel valamit jó gondolom dolgozol szia
És én nem is mondtam neki semmi ilyet
Most nem olvasom végig az összes hozzászólást, mert az első 10-20 már (szinte kivétel nélkül) azt tanácsolja, hogy zavard el a fenébe.
Azért én kivételesen mást mondanék.
NEM TANÁCS!!!
Úgy látom, hogy számodra nem közömbös a dolog. Ha az lenne, akkor nem kérnél tanácsot, hanem magadtól is rájöttél volna.
Adott a szitu két házasember, a férfinél 3 gyerek is van (nálad nem hiszem, hogy van gyerek, hiszen nem írtál róla) és mindketten keresitek az igazit.
Szerintem, te is csupán állítod azt, hogy szereted a férjedet, miközben azért jól eső érzésekkel nyugtázod az "udvarlást" és eljátszod a "csapdába esett" nő szerepét.
Izgat és foglalkoztat a dolog továbbra is.
Kár is lenne ezt tagadnod!
3 lehetőség van.
Az elsőt többen megírták.
A második, hogy vállalod a szerető szerelmes szerepet, bujkáltok, hazudoztok, csaljátok a párotokat és vállaljátok a helyzetet, hogy igazából soha nem lehettek egymáséi.
A harmadik lehetőség az, hogy ezen "csodálatos és kifinomult udvarlás" eredményeképpen hanyatt-homlok rohansz a te "Rómeódhoz" karjaiba veted magad, borítva az ő és a te házasságodat, nem törődve se Istennel, se emberrel, csupán azért mert a "lovagod" egy kiadósat szeretne veled kefélni és ezért "szerelmet keresést" hazudik neked. Ami nem is lehetne baj, ami problémát jelent az pedig az, hogy ezt te el is hiszed!
Na igen, a mai rohanó világban az emberek elfelejtenek normálisan beszélni is. Nálam az ilyen már egész kisiskolás koromban nem jött be. Sajnos vagy nem sajnos, de ha valaki ilyen stílusban beszél, ír, stb., akkor én őt elkerülöm. Ekkor szokták azt mondani, hogy beképzelt vagyok. Nem, nem vagyok (csak egy egészséges szintig), de a felépített színvonalamat nem vagyok hajlandó senkiért lerombolni.
Valami gond van veled...Ha valaki boldog kapcsolatban él, akkor baromira nem érdekli, hogy a szomszéd boltos miért tesz valamit. Van egy pár pasi, aki várja, hátha tönkre megy a házasságom, mert akkor talán esélye lesz nálam. De diszkréten:) Persze időnként bepróbálkoznak, de én pillanatok alatt leszerelem őket és nem vagyok kíváncsi rá, hogy miért teszi azt amit tesz. Lehet azért, mert én tudom, hogy miért?
Legalább fogalmazni tudott volna a pasas,talán egy lépéssel előrébb járni,na de mind1 is szerintem,mert te nem akarsz tőle semmit.
Szóval az is mind1,hogy ő mit akar tőled(?)
Valamennyire azért mégis érdekelhet,ha írsz/beszélsz róla.
Ha pedig csak a hiúságodat legyezgeti,hogy más pasinak is kellesz a férjed mellett,akkor jobb ha minél előbb leépíted...nehogy hiú ábrándokat ébressz a pasasban,aztán ne tudj tőle megszabadulni.
Töröld,tiltsd,cserélj telefonszámot....aztán ennyi:!)
AAAA hat en meg mindig rohogok:-))Mit rohogok nyihogok....A konnyem folyik a nyeritestol
Bakker hat ez ORIASI!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- A barátom nyaral, 3. napja nem jelentkezik, mit gondoljak?
- Pasi vagyok és HOXÁZOM, azért mert......
- Miért gondolják a pasik azt, hogy többet érnek mint a nők?
- Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak.
- Sok nő miért gondolja, hogy jár neki a jó pasi, ha van pénzük?