Merj szeretni! Ki ikezdené el velem? (beszélgetés)
sziasztok!
visszatértem! most már Anyukáméknál vagyok, és be tudok kapcsolódni. Örülök és köszönöm, hogy ti folytattátok, ez nagyon dicséretes! majd utána olvasok! ma megyek állás interjúra. drukkoljatok!
Az biztos, hogy kibírja, csak erre figyelni kell. Ez a próba benne, hogy minél többször figyeljünk rá!
Azt hiszem az 5. napnál tartanánk? Azt írja: "Kérd meg a társadat, hogy mondjon három dolgot, ami kellemetlen, vagy bosszantó számára a viselkedésedben! Tedd ezt úgy, hogy közben nem támadsz vissza, és nem is próbálod igazolni a magatartásodat! Most kizárólag az ő szempontjai számítanak!"
Nos nekem a munkahelyemen tegnap volt ilyen eset, amikor ezt a próbát egy embertársammal kiálltam. Mit ne mondjak! Nem volt könnyű, mert valóban szerintem nem volt igaza.. (De hát ahány ember, annyi igazság..:) )
Megcélozni a legszebb álmot,
kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot,
mindig szeretni és remélni,
így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!
Ez az.. Csak körbe-körbe. Kis ötlet, de jó lett! Én értékeltem, tehát a vélemény meglehetősen szubjektív.
Holnapra(ill.) majd mára olvassam a következő feladatot, vagy még gyakoroljuk a meglepetésesdit? Ehhez nincs kedvem, hisz a Karácsony arról szólt. Jó itt a Szilveszter, de lehet pont jó alkalom jót tenni.. ???????,,,
Igen, itt nem egy komoly ajándékról van szó, hanem figyelmességről és hogy a másikat helyezzük előtérbe, nem magunkat.
Én ma megsütöm a lányom kedvencét.
Harmadik napra azt írja a knyv: A szeretet nem önző. A másik (mások) érdekét helyezzük a magunk elé. És ez örömmel tölt el...
A feladat pedig, hogy venni kellene valamit a társnak, ami azt üzeni, a nap folyamán gondoltunk rá.
Én úgy értelmezem, hogy legyen valami kis jel, tárgy, meglepetés, mi másnak szól..
Például Nektek majd küldök jeleket. Ez is azt üzeni, hogy gondoltam Rátok.. :))
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!