Mérges vagyok a szomszédra, mert annyira irtja a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hétvégén mikor jöttünk haza épp ránéztem egy nagyon szép házra ,,gyönyörű kert,,stb.
Mellette meg egy omladék,,lakni biztos nem laknak benne valaki állattartásra használja,,tökig sárban,bodegákban birkák ,tyúkok ,kacsák,,kutya.
Mi is ezt kezdtük beszélni ,,mit is lehetne tenni.
Tán felgyújtani?
Nehogy szószerint vegyétek:)
Húúú Piroska!
Hivatal felé lépést tenni, dokumentálva.
Ugyebár egy ingatlannal, örökséggel nem csak jog, de kötelezettség is jár! Csak ezt elfelejtik egyesek. Ha még parlagfű is van eme csoda portán, az meg allergiás problémát is okoz az arra lakóknak.
Igen, szép zöld, az igaz.
A madarak szeretik is, a macskák gyüjtik a kullancsot.
A tulajt és a gyerekét sem érdekli.
Nem is jönnek erre se, a postás bedobja a levelet, alul meg kihull, annyira tele van.
22-es csapdája.
De legalább szép zöld, és madárfüttyös.🤣
Hát ez brutál. Nem is tudom, vigasztalásul mondanám, hogy legalább szép zöldet látsz ha kinézel az ablakon, de nem mondom. A nyest, a patkány és egyéb kártevők és a fene tudja még mi lehet alatta. Arról nem beszélve, hogy a környék házait is érték csökkenti mert a ki fene menne a dzsumbuj közelébe.
A tulaj vagy az örökös mit mond azon kivül, hogy arrogáns idióta? Adja el, nem kell neki a pénz?
Most ott tartunk, hogy lefényképeztem, a szomszédasszony aki érintett, megirja a levelet, aztán aláiratjuk az utcában lakókkal is.
Aztán meglátjuk.
Megnézted a képet, az egész ház be van nőve.
Esetleg jelezni az Önkormányzatnál. Mi annyit értünk el, hogy 1x levágatták a gazt közmunkással, és kiderítették a tulajdonosokat. Amivel ugye nem mentünk semmire.
Még anyu hajtotta aktívabban a megvásárlás dolgot, de már senki.
Ebben tizennemtom hány éve nem laknak, a tetőn akkora lyuk van amin simán beférnék.
A borostyán mindent benőtt, derékig ér a fű az udvaron, az utcán a szomszédok vágják.
Nyestek rohangálnak, már nappal is, éjszaka meg a szomszéd padláson randaliroznak.
Nekem éppen nem szomszéd, szemben van, de a szomszédház hátuljára is már megy fel a borostyán.
Bemenni ugye nem lehet, nem tudjuk hol lakik, bár ha tudnánk, se lennénk beljebb, arrogáns idióta.
Tiszta 22-es csapdája.
Most az van, hogy akinek várhatóan kára keletkezne, irjon levelet a jegyzőnek.
Egyébiránt mindenki tojik rá, magántulajdon.
Ne hagyd magad felcukkolni. Hatósághoz ne menj, mert helyetted nem akarnak semmi tenni(nem is tudnának semmi hathatós, értelmeset)
a gyomirtózás nála visszaüt, mert az ő növényeit is tönkreteszi...
hagyd a francba, ne szólj hozzá, ne beszélgess vele...
úgy érzem nem áll mögötted senki, aki segít...mondjuk egy kedves pasi..na nem a veszekedésben, inkább a vigasztalásban...
Mit tennéték, ha ilyen ház lenne mellettetek?
Nézzétek meg a képet légyszi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Ti mit tennétek a helyemben?Annyira tanácstalan vagyok..
- Annyira ideges és elkeseredett vagyok. Muszáj kiírnom magambol. :((
- Annyira szomorú vagyok és tanácstalan...szakitottam!
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Miért vagyok állandóan fáradt, annyira, hogy élni sincs erőm?