Méregmentes hidratáló krém 26 éves korban (beszélgetés)
Szia! Én hyacint grácia krémet használom, természetes , magyar termék. Nem zsíros, de nagyon jól hidratál. Érdemes rendelni internetről.
Lehet érdemes lenne a sminkcuccodat totál lecserélni méregmentesre, ha eddig nem tetted meg. Nekem is kombinált, T-vonalas arcom van. Olyan mint neked. Csak én nem használok alapozót, sminket.
Nekem nagyon bejött az alverde. Én veszek avokádós-olivás maszkot/pakolást is, néha magamrakenek belőle egy-egy adagot. A ráncaim tőle pár napig halványabbak.
És még szép, hogy lehet otthon pakolást/krémet készíteni! Nekem a kozmetikusom is házilag készített pakolásokat használ!
Hát,a Weleda drágább, mint az alverde...
Az Ilcsinek is van honlapja, nézd meg, hátha rendelhetsz a webáruházból magánszemélyként.
Már hogyne lehetne házilag krémet előállítani.
Ha rákeresel egy csomó recept kijön (házi kozmetika).
vagy itt is van napló méregmentes termékekről
ilcsit már akartam venni de azt mondta a holgy hogy nem vehetek mert csak kozmetikus vehet nála
alverdébol: szinte mindegyiket.
a karottástol ragacsos a képem, a gyongykivonatostol kiszárad. a szemfesték lemso tul sok alkhoholt tartalmaz : száritja a bőrőmet és huzodik. egyedul az ampullák jok de olyan hamar elfogy
én inkább vmi tégelyeset szeretnék
és ilyeneket hol lehet venni?
meg még a hauschkát olvastam
ha jol irtam..
weleda -wildrosen
(nekem sem jött be az alverde)
igen?:)
sajnos az én kozmetikusom vagy gigi vagy mással dolgozik de nem ő keveri ki a cuccot.
ilyen csak pesten van talán?
mondjuk engem vmi házi dolog is érdekele.
de házilag nem leht krémet késziteni sajna
sziasztok az lenne a kérdésem hogy ki mit használ az arcára? amiben nincs vagy nem sok a méreg. tudom alverde: de nem jott be. gyenge minőségü
vmi jo kis hidratálót szeretnék. 26 éves vagyok és kombinált az arcbőrőm a T-zonában.
légyszike irjatok.
a kék niveát ne ajánljátok légyszi zsiros is meg a benne lévő fő összetevő öregiti a bort
További ajánlott fórumok:
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Tudna valaki olyan hidratáló krémet javasolni arcra, ami csak vizet pótól a bőrnek és nem hagy zsíros érzetet maga után?!
- Melyik a legjobb hidratáló krém?
- Nektek milyen hidratáló krém, lemosó... stb. vált be kevert bőrtípusra?
- A Nivea for Men after shave balzsam érzékeny bőrre vagy a Nivea for Men hidratáló arckrém jobb sminkeléshez?
- Sokszor azért marad el a hidratálókrém használata, mert...