Melyik a legjobb hidratáló krém? (tudásbázis)
Milyen bőrtípusra? ;)
Ha enélkül az információ nélkül kell mondani - például egy sima vegyes bőrtípusig jót: Akkor általam tervezet logójuak fel sem merülnek, marad a NIVEA.
Akkor keress másik kozmetikust, de tényleg. Legalább az általa használt márka közül meg kéne tudnia mondani hogy neked mi a jó. Én sokáig használtam Gigi-t, a kzmetikusom azt használja, de elég húzós árfekvésű. Így csak a fényvédőm Gigi és kipróbáltam más márkát.
Nekem problémamentes, vékony bőröm van, így nem tudom hogy amit én használok neked jó lenne-e.
Sokáig használtam HeliaD-t teljesen jó volt, a legeslegolcsóbbját cca. 1300,-Ft.
Most nappalra Neobio Balance-t használok (kipróbálás alatt van) este pedig Ligetszépe-olajjal kenekszem (ez neked szerintem tuti nem lenne jó mert olaj) rettentően büdös, de nagyon jól hidratál
Ha nemrég vonták ki a forgalomból, akkor elofordulhat, hogy van még valamelyik uzletben félretéve. Tobb kozmetikai terméket szereztem már be így, amiket kivontak a forgalomból, mégis volt még náluk egy utolsó darab, ami nem volt kitéve.
Szerintem kérdezd meg tobb uzletben, akkor is, ha nem látod a polcokon, hátha mégis van még nekik.
Nem vagyok pattanásos, a bőröm zsíros inkább.
Garnier wake up-osat használok, de otthon még nem láttam.
No.-ban viszont mindig tudok venni.
Nyáron meg csuda szép a bőröm, mert sokat napozom, és az csodát tesz vele.
Meg ugye naponta Garnier zselével tisztítom, szóval ez is számít.
Nem iszom rendszeresen alkoholt, nem bagózom, viszonylag egészségesen élek.
Attól is függ, mit eszel.
Nem dolgozom poros helyen, sokat sétálok.
Nem csúnya a borom, de a hormonális betegségeim miatt van, hogy egy - két hétig elojonnek ezek a borproblémák.
Igen, tudom, hogy belulrol kell kezelni.
A kozmetikusomnál teafaolajos krémet vettem, de nagyon szárítja az arcomat, ha rendszeresen használom.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy kinek melyik arckrém vált be.
Mindenkinek más a legjobb.
Miért nem kozmetikust kérdezel?
Ő ismeri a bőrödet jobban, nem mi.
További ajánlott fórumok:
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Tudna valaki olyan hidratáló krémet javasolni arcra, ami csak vizet pótól a bőrnek és nem hagy zsíros érzetet maga után?!
- Méregmentes hidratáló krém 26 éves korban
- Nektek milyen hidratáló krém, lemosó... stb. vált be kevert bőrtípusra?
- A Nivea for Men after shave balzsam érzékeny bőrre vagy a Nivea for Men hidratáló arckrém jobb sminkeléshez?
- Sokszor azért marad el a hidratálókrém használata, mert...