Menü keresztelőre - ötleteket várok (beszélgetés)
6. djeanett
2009. máj. 27. 09:41
tárkonyos húsleves...javítottam
5. djeanett
2009. máj. 27. 09:40
Szia!Nekünk most szombaton lesz az ikrek keresztelője,kb 35-en leszünk,erre egyszerű menüt próbáltunk összeállítani:Tárhúsleves,marhapöri,töltött fasírtok,francia saláta és tésztasaláta a sültek mellé.Szerintem nem kell túlbonyolítani,ha valaki a pörit nem szereti akkor eszik sültet,salátát.Ilyenkor nem kell túl extrém menüt összeállítani,pláne ha sokan vannak.
4. ritaanyu
2009. máj. 27. 08:21
hányan---- bocs
3. ritaanyu
2009. máj. 27. 08:21
hanya lesztek? hol tartjátok?
2. Gligi
2009. máj. 27. 06:32
Szia!
Áprilisban volt a keresztelőnk és ha ti nem nagy társaságot hívtok meg rá akkor mindenképp menjetek étterembe!
Mi ezt tettük és kíváló döntés volt a férjem részéről!!!
Nem tudtam volna megfelelő háziasszony és pici babáról gondoskodó jó anya lenni!
Napokig kellett volna sütivel és étellel előkészülni, utána pedig mosogatni és elpakolni a vendégek után!
Így viszont én is nagyon élveztem és a pici is :-)
1. javorne0727
2009. máj. 26. 23:11
Kislányomnak 2 hét múlva lesz a keresztelője.Olyan menüt szeretnék,ami nem annyira hagyományos.Ötleteket várok.Köszi.Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺