Menszesz előtti hangulatingadozás (beszélgetés)
szia,
majd a következő havi után számolj be, hogy hatott-e a dolog.
Azért ez nem igazság, hogy ezt havi szinten el kell viselni.
Az orbáncfű- én már nem tudom, hogy jó-e, mert szedtem tablettában, kiborultam, most meg már pszihológusnál jártam, aki azt mondta, hogy nem jó a depire.
Szia!
Nagyon érdekelne engem ez a tápl.-kiegészítő! Elküldenéd a nevét nekem privibe?
Köszkie!
Most találtam, el is fogom kezdeni, egy olyan táplálék-kiegészítőt, ami kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, csak természetes alapanyagokat tartalmaz. Írom, mit írnak róla:
"...enyhíti a gyakori pre-menstruációs tüneteket, úgymint fáradtság, hangulat-ingadozás, érzékeny mellek és fokozott vízvisszatartás..." nos és még egy rakat pozitív hatás. Ja, igen, az ösztrogén szintet optimalizálja, kiegyenlíti a hormoningadozást.
Érdekesen hangzik....
Én előtte egy héttel-mindig feszült vagyok-olyankor nem szerencsés rosszul hozzámszólni::))
És borzasztó mehetnékem van:)
Sziasztok!
Engem is érdekelne erre a dologra megoldás! Sokszor azon gondolkodom, hogy tudnak elvielni otthon ilyenkor engem! Ami egyébként kis apró dolog és alaphelyzetben észre sem veszem, ill. nem tud meghatni, mensi előtt ue. a dolgon robbanok, hisztizek, kiabálok, stb..! Egyszerűen elviselhetetlen vagyok olyankor. 2-3 nap-ig míg meg nem jön. Állítólag a 'B' vitamin, a magnézium, kálcium segít. Szedem is rendesen de nem veszek észre semmi változást.
Hahó!
Én pontosan a menzeszt megelőző napon vagyok kiborító, még saját magam számára is :) Van egy babám, és ha roppant ingerültséggel fogadom a hisztijét, akkor másnap tuti megjön :)
Hogy mit lehet tenni? Igazából ilyenkor konstatálom, hogy ez van, közlöm ezt a családdal, és kívülről szemlélem a dolgokat. Elfogadom, hogy ez hozzátartozik nőiségünkhöz. Azok a bizonyos hormonok... :)
Tapasztaltatok ti is olyat, hogy egyik hónapban idegbajos az ember, majd következő hónapban mélydepresszióban siratja magát?Mikortól kezdődik ez nálatok?melyik nap? középidőben van-e valamilyen hangulati problémátok?
mit lehet ezzel tenni?