Mennyit keres egy bébiszitter? (tudásbázis)
Természetesen a "bentlakásos" szitterkedésről már hallottam.
A kiíró úgy fogalmazott, hogy bébiszitternél alvás, ezt nehezen tudom elképzelni.
Ehhez a gyerekfelügyelő minden szokását ismerni kellene, a tisztálkodástól a dohányzásig, néz e tv-t, kivel él stb. Én tuti nem adnám oda így a gyereket senkinek.
A gyerek lakik a bébiszitternél, nem a bébiszitter a családnál. Illetve az anyánál.
Ezt amúgy nem is értem. Így szinte sosem látja a gyereket. :O
Amúgy biztos bíznám a gyerekem heti 5 napra olyan személyre, akinél felmerül, hogy nem tudja bekapcsolni a mosógépet. Bár a franc se tudja, van fontosabb kritérium is.
De az sem derült ki eddig, hogy a kiíró melyik fél a történetben.
Az tényleg durva.
És elméletileg megfizethetetlen.
Gyakorlatilag meg a bébiszitter a gyerek "anyja".
Hát én még ilyet nem is hallottam. Durva lenne.
Ezek szerint létezik.
Sziasztok!
Szerintetek egy bébiszitternek mennyi lenne a reális havi fizetés:
7 éves kínai kislányra kell vigyázni vinni -hozni iskolába kedd délutántól vasárnap reggelig kb 30 perc BKV-val.) teljes ellátással, ottalvással bebiszitternél. Ha beteg illetve ha szünet van vele lenni.
Köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az órabére vidéken egy bébiszitternek?
- Nem találok bébiszittert gyermek hazahozására, 4 hónapja próbálkozom. Ötletek?
- Eljönnél külföldre Svájcba bébiszitternek? Keresek egy kedves megbízható lányt!
- Ha bébiszittert fogadok mire ügyeljek?Tapasztalatokat várok :-)
- Két éves kisfiam mellé keresek bébiszittert. Mennyit kérnek manapság egy óra gyerekfelügyeletért?
- Tudna esetleg valaki jó ötletet adni arra, hogy hogyan/hol érdemes bébiszitter munkát keresni?