Mennyit kell várnom 1 lakásra? (beszélgetés)
Ez a megjegyzésed a nyelvérzékről ellentmond annak, amikor még áprilisban egy szép kínai nő kedvéért meg akartál tanulni angolul. Akkor azt írtad, hoűba tudsz németül, a lány azt nem érti. vettem a fáradságot és kimásoltam:
"csak az a baj kinaiul, angolul beszél...
én meg magyarul meg németül...
de talán most lesz időm végre elkezdeni angolul tanulni...3 hónap alatt szerintem alapszint meglehet..."
Ez a fórum egy vicc! Mi az hogy mennyit kellene várni egy lakásra? Sehol sem osztogatnak ingyen lakást.
Sajnálom a szüleidet. Milyen jogon várod el, hogy bármit is örökölj. Tettél a szüleidért valamit?
Megdöbbentő, van aki azt képzeli, hogy minden alanyi jogon jár? Vagy mi van??
Legyen sült csirke!
🐔
remélem sikerül betennem a képet a várakozásról:
:)
Változik a világ, változnak az emberek!
Cserélni nem lehet a saját lakást, csak eladni.
Nem kéne már a múlton rágódni.
A volt, elmúlt. Most is meg lehetne venni, de neked semmi értelme.
Az én szomszédomban 3 férfi bérel 1 lakást. Több ilyen is van a házban.
Persze, ők dolgoznak, nem izgatja őket a magasságuk. Pedig van itt egy kb. 160 centis kedves emberke is.
Nem kell komolyan venni.
Emlékeztek az egyik fórumomra? Játssz!
Ha szórakoztat, írogass és mosolyogj vagy nevess!
Ennyi.
mert annyira felnyomja az agyvizünket a hülyeséggel,
pedig már megfogadtam a meglátom a három ,,,értelmes,,,nevét,hanyatt-homlok megyek tovább,
Mert mindig írogatunk neki...:)
Mi is elvagyunk itt. De minek? :)
szerintem is szórakozik,aztán jókat röhög,
debil,
Teljesen mindegy beadja-e vagy sem. Alig akad általában állami bérlakás. Egyedülállónak meg egyáltalán nincs- nagy valószínűséggel.
- az is lehet, hogy csak szórakozik itt... :(
Az eredeti kérdés, hogy meddig kell várnia.
Még meg se próbált igénylést beadni. :D Hát ez esetben még mindenképp elég sokat kell várni.
Jó kifogás! Az itt a bibi, hogy ott keményen melózni kell. Nincs hétvége, meg napokon át internetezés, sírás.
Büdös az neked, nem is bírnád.
További ajánlott fórumok:
- Unom már, hogy mindig várnom kell, hogy valami...
- Ha meg van a lakásra az összeg, azon felül mire kell külön még?
- A lakásra felvett jelzálog hitelhez a tulaj mellett a haszonélvezők hivatalos hozzájárulása is kell?
- Meg lehetne műtetni már 17 évesen a szememet, hogy ne kelljen szemüveg, vagy muszáj várnom még 1 évet?
- Hány % minimális önerő kell most egy hitelfelvételhez lakásra?
- Foghúzás után mennyit kell várnom, hogy futni mehessek?