Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Unom már, hogy mindig várnom kell, hogy valami... fórum

Unom már, hogy mindig várnom kell, hogy valami... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Globus)
2023. okt. 28. 17:20
Köszönöm szépen!
21. globus (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 17:19
Jaaj, gomba 🙂 Lábujjtörésnél fontos a kemény talpú cipő. Papucs csak olyan, ami jól rögzített lábfejhez, mert az is "dolgoztatja"a lábujjakat. Vigasztaljon, ha el is mennél balesetire, ezzel nem tudnak csinálni semmit. Körbetekerheted pólyával szorosan.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Napsugár8)
2023. okt. 28. 17:19

Nem lehetőség nincs, hanem szándék.

Amikor kell, pihenek amúgy is.

Semmi szükségem hetes-hónapos kiesésekre, pláne kényszerből.

A ķényszerpihenő nem is pihentető, hanem ellopott idő az ember életéből, amit élményszerzéssel tölthetne.

19. Napsugár8 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 17:14
Ez az, örökké hajtasz, és mindig azt mondod, nincs lehetőség a pihenésre. :))
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Napsugár8)
2023. okt. 28. 16:47

Ebből annyi igaz, hogy korábban kellett menni, nem akartam felkelteni a férjemet a lámpával, így a sötétben belerugtam a kanapé lábába.

Máshogy vagyok, amikor kimerülök és pihenni kell.

Ez most szimpla szívás, mert úgysem fogok megállni, nincs is kedvem, csak be vagyok korlátok közé szorítva. Nagyon bosszantó, mert viszont nem tudok menni fűrészelni a kertbe, amit elterveztem, sem gombát szedni, pedig most eső után meg kellene nézni őket. Szóval szívás ez, nem lehetőség a pihenésre.

17. Napsugár8 (válaszként erre: 7. - Nemer Eszti)
2023. okt. 28. 15:51
👍👍👍
16. Napsugár8 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 15:47

Márpedig úgy néz ki, hogy az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál, hajtottál, mindig másokat helyeztél előtérbe, nem pihentél, nem tartottál egy-egy kis szünetet. Nem adtad meg önmagadnak azt a bizonyos "énidőt", amit a lelked követel magának. Saját érzések, saját kívánságok háttérbe szorultak.

Rudiger Dahlke: A lélek nyelve a betegség c. könyvben írja, ha nem figyelünk oda önmagunkra, a lélek kikényszeríti magának a figyelmet. Majd a gyógyulás alatt lesz időd önmagaddal foglalkozni.

Lábad sérülése = állj már le, pihenj, ne rohanj!

Lehet, hogy át kell tervezni pároddal a közös programot?

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - 55Judit)
2023. okt. 28. 15:39
Köszi! Meddig tart, azt nem tudja, doktornő?😉
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 15:31
Akkor újra diagnosztizállak. Vagy megrepedt, vagy eltört. Gyógyuljál mielőbb!
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
2023. okt. 28. 15:19
Be van dagadva és nem is igen mozog, csak a tappárnával, de nagyon korlátozottan és az is fáj.
2023. okt. 28. 14:20
Telhes gyógyulást kívánok!
11. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 13:58
Ha dagadt és nem mozog, akkor eltört. Ha nem, akkor nem tört el. Tessék, itt a röntgen eredmény tőlem.😀
10. 55Judit (válaszként erre: 6. - Liliom10)
2023. okt. 28. 13:56

Van ám, félek is tőle. nem rég még bárhova felmásztam, most a létra 4. fokánál magasabbra nem merek mert nem érzem az egyensúlyt. Mikor régen ezt más mondta, azt kérdeztem, hogy ez hogy lehet? Hát most már tudom.😀

Szedni kéne a datolyaszilvát, és e miatt segítséget kell hívnom hozzá.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
2023. okt. 28. 13:05

Kenegetem.😃

Egy darabig.😃

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Nemer Eszti)
2023. okt. 28. 13:03

Legutóbb belerugtam a kanapéra. Egy pillanat alatt jó eséllyel eltört a kislábujjam. De ha nem, akkor is nagyon megzúzódott. Negyedik napja kis bicebócát játszom, a lábam fekete, vöröses és lila színekben pompázik.

Mondja a barátnőm, hogy szerinte eltört, én meg azt, hogy ha röntgen nem monda, akkor nem tört el, tehát nincs eltörve.

Annyi a bibi, hogy röntgenen nem voltam, mert engem most ne írjanak ki, amikor a csajok végre szabin vannak a kicsikkel, hogy vissza legyen bármelyik rángatva.

Plánesőt az igazi betegségem miatt mostanra van beütemezge három vizsgálat, köztük egy koponya MR., amit nem szeretnék kihagyni.

A ferjemmel is menni akarok programokra.

Szóval nincs időm most pihikézni, betegesdit játszani.

7. Nemer Eszti (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 12:44

Felfoghatod úgyis ezeket a tüneteket, hogy a tested jelez neked, valamit tegyél. Ha megérted az üzenetet és jól reagálsz rá, akkor visszaáll a rend egy idő után. Ha jön a következő üzenet, akkor azzal is dolgod van. Ennyi!

A gyógyulás sokszor nem történik gyorsan, de a betegség kialakulása is egy folyamat.

6. liliom10 (válaszként erre: 5. - 55Judit)
2023. okt. 28. 11:01

Egyformán gondoljuk ! :)

Sajnos, van mikor egy kisebb-nagyobb baleset bekövetkezik, és utána jön a gyógyulási idő.

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Liliom10)
2023. okt. 28. 09:59
Lehet hogy koromból adódóan, de lehet azért is mert egyre több az ismeretem az egészség-betegség témában, én már erősen a megelőzésen ügyködök. Így is van hogy nem járok sikerrel, de legalább bűntudatom nincsen ha tudom hogy én minden tőlem telhetőt megtettem.😀
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 09:57
Mind így vagyunk ezzel. Várni a jót mindig keserves. Annak a valaminek az elmúlását szoktad megsegíteni valami természetes móddal?
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 28. 08:32
Ilyen az élet, pláne, ha már nem vagy fiatal.
2. Myra
2023. okt. 28. 07:20
Én sem szeretek várni

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook