Mennyire jó társaság egy cicakislány, ha sokat vagy egyedül? (beszélgetés)
Köszönöm:)
Van kép a naplómban:)
Ja és nem lány hanem fiú:)
De ez már mindegy szerintem:))
Köszönöm:)
Kicsit rossz,de hát melyik cica nem az?
Unatkozni tuti nem fogok:)
Ha ennyire örültél volna egy kis állatnak, akkor miért nem próbálsz örökbefogadni állatmenhelyen, van ha ráfutsz akkor hirdetésekben is szoktak kiscicákat ajándékozni :)
Rengeteg ilyen kis szerencsétlen gazdátlan állatka van :( , viszont rengeteg szeretet lehet tőlük kapni :)
Köszi :)))
kaparófát azt szerintem tudsz úgy is készíteni, hogy valamilyen korlátra vagy fadarabra durvább és vastagabb kötelet tekersz fel.
Tündéri a cicád:)
Ha én magam szeretném készíteni neki a "bútorokat",kaparófa,ágy,mászóka,hol tudok utána nézni a trükköknek praktikáknak?
Szeretném ha ezzel is közelebb kerülnénk egymáshoz,úgy értve biztos érzi majd a dolgokon a szagom (illatom)és szívesebben készíteném el..
Remélem meg lesz a cicus, bár menhelyeken gondolom mindig lehet gazdátlan állatokat találni :)
én is mostanában tettem a naplómba képeket a macskuszról :D
Itthon vagyok egész nap,szóval meg tudok egyezni a cicával hogy mit szabad és mit nem:)
A naplómba teszek ki róla egy képet..
Ma este megyünk érte,remélem még meglesz,az iwiw-re tették ki tegnap..
Bár sajnos ma már mindenki cicából is fajtatisztát szeretne:(
De ha valakit érdekel a naplómban vannak a kutyusaimról is képek:)
A kertben lévő sima fűcsomó is jó?
És azt mibe tegyem?
szerintem nyugodtan befogadhatod a cicát:))
várhatóan a kutyák is el fogják fogadni, mert megértik, hogy ezentúl ő is a családhoz tartozik, tehát befogadják "maguk közé". persze azért nem mindjárt az első nap kellene összeereszteni őket, hanem mondjuk 1-2 hét múlva, amikor a cicán már érződik a te szagod is.
kaparófát ne felejts el venni, és már az első naptól szoktasd hozzá a cicát. akkor nem lesz kár a bútorokban.
bármelyik állatkereskedésben:))
de amúgy a sima fűcsomó is beválik. én azt szoktam venni a macskáknak, és szeretik.
Venni kell neki macskafüvet és nem bántja a növényeket, egyébként nagyon jó társaság.
Ha lakásban tartod, akkor kellene neki amire fel tud mászni, meg játszani tud, kellene kaparófa és akkor nem karmolássza a bútorokat. És nem ártana ivartalanítani, mert nagyon oda tud lenni, a kislány is, ha itt van az idő.
Van esély! A mi cicánk az egyik szobanövényt rendszeresen eszegeti (valamit érez rajta) :S Ha meg rájön a félóra a macskára, akkor hajlamos kikaparni a földet is alóluk! :S
Mondjuk szerintem ezt inkább unalmában csinálta, mostmár van neki játéka itt bent is és inkább azzal játszik vagy játszunk vele.
Az nem baj,annyi még belefér:)
Apunak volt egyszer régen egy,elnevezte sátánnak,mert fekete volt és ördög rossz..:)
Egy pillanat alatt a szekrény tetején volt,ugrált ide-oda..apu mindig ment utána és beszélt hozzá,kérdezte tőle mi van szórakozol velem?:)
Aztán egyszer nyitva hagyta az ajtó míg kivitte a szemetet és sátán meglépett:(
Lent összeállt pár cicalánnyal,szoktuk látni mikor megyünk apuhoz,de már nem jön oda hozzánk:(
az állat imádatom mellett van növény bolondériám is..
Mennyi esély van arra hogy a növényeket megkóstolja?
SZia!
Én is az utcán találtam a cicámat, kb fél éve és nagyon féltem, hogy a 2 kutyusom majd nem fogja befogadni, de egyszerűen imádják egymást. Főleg a tacskóval. Egyszerűen elválaszthatatlanok :) Együtt alszanak, meg minden (a macska még szopik is tőle :D) :) Ezt álmomban se gondoltam volna :-) Tehát nem lehetetlen összebarátkoztatni őket, csak sok türelem kell hozzá.
Most a cica benn van nálunk a lakásban, mert ivartalanítva lett és nem akartuk, hogy kint legyen a kutyákkal, ameddig lábadozik. Mondjuk ez nagyon nyugodt cica egész nap csak fekszik mellettünk, odakérdzkedik mellénk. Nagyon bújós :-) Ritkán rájön a bolondéria és akkor összevissza rohangál :D De ez ritkán van szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Magány társaságban
- Egy nagyszerű társaság helye
- Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs?
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!
- Gyermekét egyedül nevelő szülőként, honnan és milyen támogatásokat lehet igénybe venni?
- Sokat vagyok egyedül. Úgy érzem társas magányban élek!