Mennyire elfogadható, hogy melletted betegen dolgozzanak? (beszélgetés)
Nem fertőző megfázás nincs.
Amúgy számomra nem elfogadható, de megtörténik, ez van.
Nem zrikálni akartalak, csak úgy jöhetett át, nekem úgy jött helyesebben, hogy ott összesen 5 nap jár, ha már majdnem meg is hal az ember.
Annak ellenére tudom, hogy nagy car az Angol eü. ellátás, sokszor mikor itthon panaszkodnak, főleg aki minden hülyeségért teljes kivizsgálásért kiált, úgy kiküldeném egy tanulmányútra, érezze a törődést, mikorra kerül ott valaki szakorvoshoz?
Hiába van a gyereknek 40 fokos láza paracetamol otthon...persze kórház, ühüm. Ezt tudom megtapasztalhattad.
Elkanyarodtam a témától nagyon. Bocsi!
Amig édesanyám élt, engem nagyon zavart a köhögő hasmenős taknya nyála összefolyó kollega ill ügyfél, nem a magam kedvéért, de nem szerettem volna ha anyukám vagy a fiam általam megkapja. hogy elrettentő pldát irjak, egy önkormányzati dolgozó slejmot köhögött és kente a székhez, amin ült ) mondani sem kell, el is küldtem )
Sikerült is elkerülni, igaz nem a kedvességemről lettem híres, de nem lettünk betegek.
Engem nem zavar. Az sokkal inkább, ha minden köhintésre otthon marad, és nekünk kell ingyen dolgozni helyette.
Én sem maradok otthon, táppénzen még nem voltam.
A műtét az más, nem megfázás,fertőző betegség.
Tudom, hogy, ha ilyen ér, akkor arra van egy minimális összeg,amit utalnak a betegnek. Nekem is volt egy munkatársam, akit összetört rendesen egy autó, nem hagyták éhen halni, bár nem faggattam, hogy mennyit kap.Ebben nem vagyok jártas szerencsére, mert nem voltam még tartósan beteg, sőt, szerencsére nem vagyok beteges sem.Saját biztosítást fizetek erre az esetre azért! Viszont,ha csöpög az orrom, nem fognak egy büdös fontot sem fizetni.Ahogy a kovid szarság alatt sem kaptunk fizetést, még kiegészítést sem!
Tehát, ha nem vagyok lázas dolgozom, ha valaki beteg mellettem, nem zavar! Válaszoltam a fórumra, mert ez volt a kérdés!
Semmi sem történik, ha én nem fogadom el. Attól még dolgozik betegen, ha akar.
Nagyon nem szeretem, ha mellettem köhögnek és naphosszat orrot fújnak, de ez van.
Nálunk volt aki covidosan is dolgozott.
Engem nem igazán zavar, sokat nyitom az ablakot, ha a szervezetem gyenge, bármit összeszedhetek a tömegközlekedésen, vásárlásnál stb.
Az tény, retkes kézzel nem fogdosom a kajámat, mint sokan teszik, fogják a kapaszkodót, meg előveszik ua. kézzel csomagolás nélkül a kiflit, csigát...bármit.
Nekem belefér. Nem tojom össze magam, ha valaki betegen dolgozik mellettem.
Én is dolgozom betegen,viszont, ha lázam van, otthon maradok.
Most nem emlékszem pontosan, 4 vagy 5 nap betegszabink van egy évben, ha nem dolgozunk, pénz sem jár. Tehát ha folyik az orrunk, mi dolgozunk.
További ajánlott fórumok:
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Mit tettél, hogy melletted maradjon
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tudtad, hogy a melletted elhaladó kóbor állat lehet, hogy egyszerűen szomjanhal?
- Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban?