Mennyibe kerülhet Budapesten a repülőtérről a Délibe az út taxival? (tudásbázis)
Ez talán valamivel olcsóbb:
6988,- ft-ra jött ki ezen az oldalon a kalkuláció.
Itt össz tudod hasonlítani az árakat. Bár elméletileg Pesten már egyen tarifa van, de beírod a címet és kiadja.
Én minibusszal mentem anno.Olcsóbb volt,mint a taxi.
En ugy tudom hogy a tarsasagok kb ugyanannyiert hoznak visznek. Az arak keruletenkent valtoznak. Tudsz taxit fogni a repuloter elott, viszont rogton beszeld meg az arat mielott beszallsz, ne hagyd hogy elinditsa az orat. Ha le is beszeled az arat a bodeban ulo emberkevel, ahogy beszallsz a kocsiba rogton mondjad a sofornek hogy "akkor 8000 lesz a Delibe ugye, csak hogy addig elo tudjam kesziteni a forintot" vagy valami ilyesmi szoveg. Akkor nem tudom mast mondani a vegen. Bocsi, lehet paranioasnak tunok de sokat taxiztam Pesten regebben :-)
Egyebkent ha gurulos a borondod akkor 23 kiloval siman fel tudsz ulni a 200-as buszra, azzal elmesz a metrovegallomasig, ott a mozgolepcso fel meg levisz a metrohoz es csak at kell szallnod a Deaknal. Ha nem magassarkuban utazol es gurulos a borondod akkor total megoldhato.
Köszönöm, nem is gondoltam, hogy már létezik kalkulátor is. :) Utána fogok nézni.
Tömegközlekedés alapból kilőve, ugyanis egy 23 kg-os táskával lesz az érkezés(Ennyi a maximum, tehát mivel nőről van szó, maximálisan ki lesz használva, tuti :)).
Google taxi kalkulator
Sok társasagnak van kalkulatora.
Abbol tudod melyik tarsasag autojat keresd majd.
Barát-taxi a legolcsóbb!
Amúgy mióta új rendszer van baromi drága a taxi, kb 3xosa mint előtte :(
Számolgatok, hogy hogy éri meg jobban(és kényelmesebben) a hazautazás a repülőtérről. Nagyon megköszönném, ha csak körülbelül is, de valaki tudna segíteni.
Déliből vonat már egyenesen jönne.
Előre is köszönöm a válaszokat!