Mennyibe kerülhet? (beszélgetés)
Mofém, 👍
De Vannak olcsóbb de még elismert nevűek is,
víz, gáz, fűtésboltban,
Fürdőszobafelszerelés boltban, városokban van jópár ilyen valószinű, ha nem rendelgetsz is.
Ott is megkérdezheted, hogy sz eladót, hogy nem vállal e maszekot!
Megoldom neked egy jószándékból, ha eljössz értem.
Obiból nevegyél nevesincs csaptelepeket!
Ha valakinek nincs kéznél egy ezermester , nem biztos, hogy könnyű neki.
Legalább egyszer, kell látni, hogyan cserélik. Minden újszülöttnek, a szakállas vicc is új.
Nem beszélve arról, hogy nem biztos, hogy van célszerszáma is.
Valóban nem az. Főleg, ha a sarokszelepek nincsenek berohadva és nem kell azokat is cserélni.
A konyhai fali csaptelephez a legkönnyebb hozzáférni, a fürdőszobai mosdókagylót már valószínű le kell szerelni a cseréhez.
Kiszállás minimum 5 ezer Ft, nem tudom hol élsz, ahol parkolóóra is van, esetleg a parkolást is felszámíthatja. kb. 10.000,-Ft a munkadíj.
Csaptelepet válaszd ki te az igényed, pénztárcád szerint, a drágább néha olcsóbb. Ha megteheted vegyél németet, ne kínait.
Ez lemaradt
Kb.ötezer a legolcsóbb csap darabja,nézd meg itt,milyet szeretnél,,meg a kiszállás,anyagbeszerzés,beszerelés a kettőre,min. egy huszas.
Persze attól is függ,hol élsz,kivel egyeztetsz,ha lehet,lehúznak,ebben biztos lehetsz.
További ajánlott fórumok:
- Egy 13 éves kislányak mennyibe kerülhet a megélhetése?
- Aki már újított fel konyhát, ezek alapján mennyibe kerülhet?
- Mennyibe kerülhet a házi kimért sütemény? A tapasztalatokat is szívesen veszem. Esküvőre akarok sütettni...
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- Kórházi ellátás Ausztriában biztosítás nélkül, kb mennyibe kerülhet?
- Mennyibe kerülhet véleményetek szerint egy fotós, sminkes, fodrász a tengerparton (ott szeretnénk tartani az eljegyzésünket)?