Mennyibe kerül egy felső fogszabályzó sztk-ás orvosnál? (tudásbázis)
Most elköszönök, mert mennem kell....:DD
Jó éjt!
Ezt nem tudom sajnos, mert nem kérdeztem meg. :((
Na nem ám azért, mert felvet minket a pénz, hanem mert úgy kiakadtam az árakon, hogy el is felejtettem ezt a lehetőséget. :DDD
Igen.Ágota az én fogam elkezelte,ezért vannak fenntartásaim.(Nem fogszabályzás volt.)A férjét viszont dicsérik.
Harangozó doki nagyon rendes,Ő is csinál fogszabályozást.Amúgy körzetileg hozzá tartozunk.Eddig az egyéb kezeléseknél nagyon kedves és lelkiismeretes volt.
Azért remélem sikerrel jársz és olcsón megúszod! :DD
Majd azért kíváncsi lennék rá, hogy mit mondanak, ha van kedved majd írd meg. :DD
Ja az más....:DDD
Gondolom már elmúltál 18 éves, úgyhogy el kell keserítselek, mert tudomásom szerint sztk alapon csak 18 éves korig lehet kedvezményesen fogszabályzót csináltatni. :(((
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy egy fogszabályozási időszak általában minimum egy-két év, de lehet akár több idő is.
Van olyan ismerősöm, akik ennél hosszabb ideig hordták, nem éjszakai és nem kivehető volt.
elvileg orvosi fémből (amire én allergiás voltam :S)
Úgy számold hogy ha mondjuk tényleg 80 000 már egy ív, a térítés mértéke 80 %. Akkor ki lehet számolni az eredeti árát...
Sajnos az árakat nem én szabom.....:DDD
Egyébként nem vészes, ezért is vacilál.
Mivel kicsi az állkapcsa és nem fértek el rendesen a fogai, így az első két fog félig egymásra csúszott. Egy fogat ki kellene neki húzni valahol hátrébb, hogy azután legyen hely a helyére rakni az elsőket a fogszabályozóval.
Akkor ebből mennyit is támogat a TB??
Mert az én fizumból több mint 10000ft-ot levonnak a TB felé,plusz amit a munkáltatóm fizet (most néztem:60000ft!!!).Akkor minek is fizetünk tulajdonképpen?
Teljesen ki vagyok akadva.
Így is állandóan magán úton kell dokihoz járnunk,ha normális ellátást szeretnénk,vagy odanyomni a borítékot.
De tényleg-miből van az a fogszabályozó-aranyból?-hogy ennyit kérnek érte?
nekem is volt azért furcsállom, köztünk a tesómmal több mint 6 év van, és az enyém és az övé között nem volt ekkora árkülönbség :(
Nagyon elszomorító :(
Ne hülyéskedj, 6 év hosszú idő, főleg ilyen mérvű infláció mellett.
Én 2008-ban kértem először információt az árakról, akkor mondtak 50 ezret, a 60 ezres árak a 2009-es évre vonatkoznak. :(((