Mennyibe kerül egy fakeretes gobelinkép? (tudásbázis kérdés)
18X23-as tű gobelin képet(az az apó varrásos)tavaly 4000.--ért kereteztettem. 23 féle szín volt benne, ez 56 Forinttal szorozva 1300.-(persze volt amiből egy adag nem is volt elég) plusz még maga a hímeznivaló nyomat,2300.-
Tehát csak önköltségi áron számolva a gobelin kb.:8000 Forintba került
Szia!
Már több fórumon leírtam, hogy öltésenkét 1-2 forintért varrják. Mérettől és márkától függ mennyibe kerül az előfestett kanava. A fonal ára a márkától, összetételtől és minőségtől függ. Ehhez jön még a keretezés díjja. Én is varrok, jelenleg egy nászajándékot, az alap 3500 ft volt, a fonal kb ugyanennyi. A keretezés kb 4000 lesz, és a varrás 150X200 öltés, 30000 forint. A végeredmény egy 30cmX40cm 2007 tervezésű goblen 40000 felett van.
Viszont ha ezt eladni akarnám nagyon nehezen lenne rá vevő, mert kimondva nagyon drága.
Nekem is van egypár képem,de csak az anyag volt 10 ezer,attól függ mekkora képről van szó,de én ezeket 60-70-nél alább el nem adnám,és még lehet keveset is mondtam!
Egyébként megnézhetitek 1-2 van fenn az adatlapomon!
Az öltések száma sokat számit mennyire apró és 1 cm-ren belül hány öltés található.
Nekem van egy hatalmas de nem adnám oda 5oo ezerért.
Szóval ne kótyavetyéld el nézesd meg becsüssel ha igen aprók az öltések.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Felétek mennyibe kerül a tojás?
- Mennyibe kerül az abortusz?
- Mennyibe kerül ha főzöl?
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Hangszigetelésre kutyaugatás és gyerekzsivaj ellen elég ha csak az ablaküveget cseréltetem ki fakeretes nyílászáróban?