Mennyibe kerül egy esküvőre a videós? (tudásbázis)
Ha meghívtok, én ingyen megcsinálom. :D
Ha kedves az az ismerős, akkor biztos azt adja Nektek ajándék képpen, és nem fogad el érte pénzt.
Komolyan: hol lenne, mert van profi ismerősöm, és nem "drága".
Nekünk tavaly nyáron 80ezerért jöttek ketten, és csak ajánlani tudom őket, nagyon színvonalas munkát végeztek. A nő nálam volt ott már a készülődésnél (smink, öltözködés, várakozás a vendégekre), a férfi a férjemnél. Felvették náluk a búcsúztatást (hagyományos vőfélyes lagzink volt), aztán vette a srác őket, ahogy elindul a kocsimenet, meg útközben is. Aztán amikor ketten voltak, mind a ketten videóztak, és összevágáták. A templomi 30 perc például így tök szórakoztató, mert a nő végig minket és a lelkészt vette, a srác meg a vendégeket, és elkapott pár muris pillanatot, pl. valaki elaludt a szertartás alatt, ami bele is került a DVD mókás részeinek válogatásába.
Mi választottuk ki a zenéket az egyes részekhez, és nagyon alaposan megcsinálták a zenék le és felkeverését, vágását, összhangba hozták a zene ritmusával a képeket.
Szó ami szó, szerintem nem érdemes ezen spórolni (meg a fényképészen sem), nagyon szeretjük nézegetni a DVD-ket, anyukám is folyton ezt nézi. :-)