Mennyi kcal kell egy 159 cm 81 kg nőnek, 21 éves vagyok, hogy fogyjak? (beszélgetős fórum)
A szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek.
Csökkenteni kell csak.
Köszike:) Akk küldöm!
Köszike Mazsi:)
Szia Noémi 23!
Igen jobb lenne nekem mailben is ha tudnál nekem küldeni! Ha jó neked privibe megadom adom az e-mail címemet:) persze ha jó neked:D
Mazsi:):)
Szia Mazsi!:))
Köszönöm szépen!:)))
Blogon van minta étrend, de tudok neked küldeni mailben is...olyat amiket én ettem..de itt a naplómban is találsz, a régiben, még fent van.
Én most már rendesen étkezek, csak heti 5-6-t edzek és így tartom a súlyomat.
1 adag az általában 25 dkg, vagy 2,5 dl.
igen Bettiiiii20 igazatok van
de én mondtam is anyunak, de ö erre azt mondta, h nem ehetek de én szépen rá néztem és mondtam "anyu éhes vagyok":D
sztem te se tudnál a gyerekednek ellenállni :D
Sok sikert mindenkinek!!
Sziasztok!
Igen mindenkinek igaza van:)
Noémi 23 rólad nagyon sok minden jót hallottam:D
Gratula neked a fogyihoz!!!!
úgy kb mondj nekem vmi mintaétrendet:P
Vagy mikor mennyit szoktál enni?
Előre is köszike:)
Nah meg sztem te tudod, h ebédre gondolok h mennyi egy adag:P
Köszi mindent
Mazsi:)
Matsek, majd meglátod, ez nem mindig olyan könnyű!!
Mert ott vannak a Nagyszülők, majd az ovi a suli..
A gyerekemnek én rengeteg gyümölcsöt, jughurtot, tejterméket adok, hust...de kap édességet is és kenyeret és sütit. De módjával.
Kell minden, de meg kell tanulnia, hogy finom a gyümi és a zöldség is.
Én nem erőltetni szeretném majd, hogy egészégesen éljen, hanem azt szeretném, hogy neki legyen alap dolog, a kiegyensúlyozott, teljesértékű táplálkozás.
Mozgás nálunk alap volt a családban, mindenki mindig, csinált valamit!:)
Köszönöm Betti. :))
Én 38 kg-t fogytam a kcal számolással...azóta elég tudatosan próbálok élni. Azért írom h próbálok...mert azért én is megkívánok néha ezt azt és azt meg is eszem...de azért mondom mindig, az élethez kell mindenből mértékkel.
Kislányommal is így van, Ő is eszik kenyeret is, de abonettet is, nem azért mert nem kap mást, hanem mert szereti azt is, mert ha kínálom több félével kínálom:)
igen igen,így lenne a helyes!
megnéztem az adatlapod,nagyon csinos anyuka vagy,na és a kislány...egy tünemény:)
meg egyébként a helyes táplákozást gyerekkorban kéne elkezdeni,az biztos,hogyha nekem lesz gyermekem,már kis kórtól a "jóra" nevelem,hogy ne kelljen neki a súlyával küzködnie,mint az anyukájának..
Sziasztok!:))
Igazuk van az előttem szólóknak...
Bármilyen diéta alapja, hogy amit választasz diétát, abban higgyél és az alapján végig csináld a diétádat ne 1 hétig, vagy hónapig, hanem ameddig le nem fogysz a kívánt súlyra.
Én a kcal számolással fogytam le, 1200-1300 volt hogy 1400 kval is ettem és ehhez 150-160 h ch-t...és hittem benne és nekem bevált.
És az is tény, előbb fejben kell lefogyni!
Sok sikert!!!!:)
Mamszli!
Gratula,minden elismerésem:)
kérdezz bátran:)
miből mennyit?hát ez nehéz kérdés!most hogy próbálkozom a testkontrollal,délelőtt csak gyümölcs,utána bőséges ebéd,és utána szigorúan 4óra múlva eszem vacsorát és én már 5után próbálok nem enni!
rengeteg zöldség,sovány húsok,mindenből félzsíros mármint h tej,tejföl stb.
ha édességet kívánok,akkor általában tejbezabit eszem!
egyébként igaz lehet ez a lelki dolog,én is ebben szenvedek néha,és ezért jönnek rám a kilók,néha az az egyetlen örömöm,ha ehetek,és ez szomorú..
igen, beleolvastam.
hát ha így állsz hozzá, akkor tényleg nem is tud senki segíteni Neked. Pedig pl. egy kineziológus csodákra képes.
Én is lelkis ember vagyok, és elég sok szar történt az életemben, de nem hagyhatja el magát az ember, mert csak rosszabb lesz, főleg ha emiatt nem tudsz lefogyni, azért is csalódott leszel, hogy nem tudsz lefogyni...
olvastad a naplóm?:)
Igen sajnos az van de mindig van vmi gondom és senki se segít nekem meg sztem nem is tudd, mert egész életembe egyedül voltam igaz a szüleim velem voltak de mindig minden ember átvágott becsapott és sztem innen vannak ezek a problémáim:(
Sajnos nagyon lelkis ember vagyok:(
még egy kérdés:P
Miből mennyit szoktál enni?
mármint hogy délig lehet enni stb.
bocsi,csak nekem már annyira nyílvánvaló :)
kódokra vannak osztva a kaják
a 3as kódúakat 12ig
2es kódúakat 15ig
1es kódúakat egész nap lehet enni
de ha beírod keresőbe akkor kifog dobni pár példát!
pl.péksüti 3as,csirkemell egyes
igazából a Norbi módszer miben nyilvánul meg?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Diétás receptek fogyókúrázóknak/egészségesen táplálkozni vágyóknak 500 kcal/adag alatt :)
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Mennyi kcal-t ehetek naponta ahhoz, hogy fogyjak? (165cm/94kg)