Mennyi idősen vitted ki a kisbabádat először? (séta, bolt, stb.) (tudásbázis)
Októberi baba és már 3 naposan kint volt a levegőn :)) Soha nem beteg :))
pontosítok ebbe beletartozott a séta is
amikor kiadták már másnap az udvaron aludt és életben van
Én tálen szültem, először az ablakot nyitottam rá, majd az erkély pár percre, aztán káét hetesen séta az utcán.
nekem az első téli baba volt, de már max 1 hetesen kivittem őt jól betekarva szélvédett helyeken sétálgatva. A többiek nyáriak voltak, tehát én amint hazajöttünk a kórházból (3-5 naposan). Már az udvaron aludták első álmukat egy árnyas meggyfa alatt.
Két hetesen, napra pontosan mind a 3-mat.
A két fiú téli, a kisleány tavaszi baba.
Az én kisfiam április 10-én született!Két hét múlva vittem őt ki sétálni de lehet hogy sokat vártam vele mert üvöltött a babakocsiban úgy hogy utána már csak nagyon ritkán tudtam vele sétálni menni mert amikor csak közelítettem őt a babakocsi felé torka szakadtából üvöltött!!!
szia nekem augustusban született a lányom. az első héten már kivittük 5-10 percre. ettöl kezdve minden nep emeltem a séta idejét 5 percrel. most már van ojan hogy napi 2-szer is kijárunk sétálni
június 23-án született és 27-én a gyerekorvos mondta, hogy séta, min napi 20-30 perc, szigorúan du 5 után vagy reggel (nagyon meleg volt)
de ez attól is függ állítólag, hogy mekkora a pici súlya, ezt meg a védőnő mondta amikor kijött, hogy mehet levegőre stb
A lányom októberi, őt több mint 2 hét után javasolta a doktor néni, a kisfiam márciusi - nagyon jó idő volt, 2 hetesen már levegőzött a babakocsiban.
2 hetesen. Nyári baba volt, inkább a hőség volt a gond, nem a hideg.
November 30.-án született,és 1hetesen vittük ki sétálni,előtte csak ablakon keresztül.Nekünk mindig azt mondta a doktornőnk,hogy a levegőztetéssel nem árthatunk a babának.Nyilván nem órákat sétáltunk az 1hetes csöppel.
Két-három hetes korában, ha jól emlékszem.
Koszonom! Nagyon nem akart kibujni,de hat nem volt mas valasztasa. :)
Bocs, nem 1 hetes volt, mert előtte 4 napig a kórházban voltunk ugye. :) Akkor kb. 10 napos lehetett az első sétánál. :)
Február végén született a kisfiam, 1 hetes volt, amikor először sétálni mentünk. Előtte úgy levegőztettem, hogy jobban felöltöztettem és kinyitottam az ablakot kicsit. A védőnő javasolta. Nem volt gond, nem fázott meg.
A kisfiam dec. 21-en szuletett es 3 het utan mondta a dokineni,hogy kivihetjuk...
Júliusban született a lányom.1,5 hét után sétáltunk.A dokinőm javaslatára.
Akos még egy napos sem volt, amikor mentüknk haza a kórházból, legalább félórát kint voltunk vele. Azt mondták ki lehet menni vele csak nagyon fel kell öltöztetni.
Mivel nem tudtam sétálni így 7 napos volt az első boltba menetelnél.
Mi februáriak vagyunk 5 napra hazamentünk.Másik nap bebugyolálva 5 percre kivittem mert jó(jó)idő volt.Aztán minden nap kicsit tovább.Ahogy az idő engette..
A védőnőhöz már kb 1 hetesen le kellett vinni.
Nagyszülőkhöz 2,5 hetesen.
Sétálni, bevásárlóközpontba: 1 hónaposan kb.
Decemberi gyerek a lányom.
Az én babám október végei. A kórházból amikor kijöttünk,utána mentünk vásárolni,de ő kint maradt a kocsiban apával. Kb. egy hetesen már nyitott ablaknál levegőztettem.
A kisfiam februári, és a védőnő kizavart minket levegőzni,mikor 9 napos volt. Ez kb 10 perc volt. 11 naposan mentünk ki 25 percre, aztán egyre többre.
Városi hosszabb séta, posta, bolt 4 hetesen volt.
két gyerekem júliusi születésű, ezért amikor haza engedtek a kórházból, én már másnap kivittem őket a levegőre. a harmadik gyerekem februári, őt sokáig nem vittem ki, de látogatókat sem engedtem hozzá, mert akkor volt az influenza járvány.
Most látom, hogy ki is indította a "tudatbázis" kérdést!:))))
Innen kell megtudnom, hogy megszületett a Kisfiad???
Ejjjjj, Te lány!!!!
Nagyon nagy gratula!:)))))))
Ja, október elején született a lányom.
Hazajöttünk csütörtök délelőtt, déután meg el kellett mennünk bevásárolni. Igaz ugyan, hogy autóval, de emberek közé, egy hipermarketbe.
De kifejezetten levegőre kb. 2 hét után vittem.
További ajánlott fórumok: