Mennyi idő kell egy látványpékségnek ahhoz, hogy beinduljon? (tudásbázis)
Igazad van,
de nem-igen lehet látni hiredéseket ilyen árusitóhelyekröl
Ha meg igen, akkor is a környék megy oda, nem a város másik feléböl
Egy belvárosi csarnok csak jó hely!
Csak tapasztalt realitást írtam
Jaj, most jól megvigasztaltad:(
Egy üzlet sikere sokmindentől függ, önmagában az, hogy jó helyen van nem elegendő.
És a jó hely is minden üzlet szempotjából mást jelent.
Strandon télen nem kifizetődő
:)
Keseritsselek el
Haver csarnokban, Bp. belvárosban vett meg/át egy ilyen látványpékség-büfé boltot
A felesége korábban ott dolgozott, igy belelátott állitolag, hogy ment a bolt
2 év és örült hogy kiszállhatot belőle
Próbálkozott , mindennek, fagylalt, melegszendvics, Fornetti stb.
Igaz, felvett egy eladót is, mert a feleség gyesre ment
Lényweg hogy nem ment neki
Másik boltos is ismerős volt
Pár év után adták fel, pedig férj-feleség, dohány , csokoládé mosópor és tsai, + Fornetti pogi, pizza és hasonlók
Pici bolt, jó helyen és nem ment egy idő után
hmmm sajna most nincs kitől jelenleg!
A bankos téma meg nem szime hogy adnának ha meg igen úgy csinálják meg,h több év és majd nem a felét + ba fizetni kéne az kicsit bonyolultabb
Akkor sajna kölcsön kell kérned, ha van kitől.
Ha nincs kitől, akkor marad a hivatalos forma.
Mondjuk ha "csak" 200 ezerre van gyorsan szükséged, és gyorsan vissza is tudod adni, szerintem bárhol fogsz kapni (mármint banknál)...
cat..e..rina A család fizeti a hitelünket,meg kajában is nagyon sokat segítenek + ha tudnak adnak,de már elfogyott nekik is!
igen én se számítottam 1 évnél előbb levő profitra.... csak most megkaptuk a támogatásokat amivel rendbe tudnánk jönni és legalább a rendelés és a bolt bérleti díja kijönne belőle + az albérlet támogatást is megkaptuk,és így az is kihúzva,de mindezt csak áprilisba kapjuk meg ha mutatok igazolásokat h át utaltuk.....a költségeket! Csak most be is kellett rendelni ez elvitte a pénzt...
És emiatt nem tudok pénzt mozgatni,pedig azt április elején küldenék vissza
Szal most nagyon gyorsan kikell találnom valami megoldást hogy megoldódjon ez,mert akkor március végén csukhatunk be vagy nemtom :S pedig azt nem szeretnénk,most kezd jobb lenni statisztika szerint is ...........
Egy induló vállalkozásnak átlag 1 év kell, hogy önfenntartóvá válljon. Utána lehet gondolni a profitra.
Ha előbb összejön, az jó, de ahhoz nagyon sok meló kell...
nagyon sok akció van
barackos,túrós,sajtos pogi is 119/10dkg
Szórólapozunk amikor csak tudunk!.........
Csak most kezdünk kifogyni a tőkéből meg mi is hitelből indultunk :S :S és már látszik a fejlődés de h kihúzzon a xarból annyira nem elég,itt is bérleti díj,meg albérletbe is vagyunk.-....... szal van gond :S de én is látom,h jobb lesz ez csak most is megkaphatnán 2 támogatást is vagyis megkaptuk,de ha nemtudom igazolni,hogy utaltam azt áprilisba a munkaügyi nem utalja vissza :S :S
és nincs miből most utalgatnom közel 200.000 et
Pedig ha már beállna a támogatás onnantól kezdve könnyebben lennénk :S csak most nemtom hogy miből utaljak :S :S pedig azt visszakapnánk április elején :S
Szal nem könnyű :S
hirdetni hirdetni hirdetni
akciózni!!!!
Decemberben nyitottunk egy látványpékséget és kisboltot egyben! Van sok minden csoki egri borok,olcsók a pékáruk is!
Véleményekre lennék kíváncsi,hogy meddig érdemes várni a boltra hogy beinduljon,már láthatólag többen jönnek és több a forgalom mint decemberbe,de a fentmaradáshoz lassan már kevés!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit kell elkövetnie valakinek ahhoz, hogy töröljék a Hoxa-ról?
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy gyerek ne tudjon szocializálódni?
- Mi kellene ahhoz, hogy kutyát, cicát egyél?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Mennyit és mit kell ahhoz reggel fogyasztani, hogy beinduljon az anyagcsere?