Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mennyi esélye van munkát találni egy 50-es nőnek? fórum

Mennyi esélye van munkát találni egy 50-es nőnek? (beszélgetés)

febr. 12. 08:54
Van amihez még ismeretség sem kell.
febr. 12. 08:19
Esélyes szerintem van attól függ milyen szakképzettsége van... Meg van-e esetleg ismerettsége
febr. 11. 09:59
Ha jó szakképzettsége van és érti a dolgát nem nehéz.
febr. 11. 01:55
munkat talalni 50 felett egyre nehezebb.itt ahol en elek ez jo korosztaly pl babysitter-nek.otthon mivel mas a szitu gondolom erre nincs talan nagy igeny.nem tudom.
17. semleges (válaszként erre: 11. - Globus)
jan. 29. 18:17
Igazad van. De még az alulfizetett bér is éppen annyival több mint a nulla. Tehát választhat a semmi pénz és az alulfizetett között. Aztán közbe tanuljon olyat amivel többet keres. Szerintem.
16. birebora (válaszként erre: 14. - Asztanaviszta)
jan. 29. 18:09
Pedig az 50 felettieknek van még 10-15 évük.
jan. 29. 17:38
sajnos kevés
14. asztanaviszta (válaszként erre: 13. - Zolo)
jan. 29. 17:02

A munkáltatók legtöbbje ezt nem így gondolja.

Leírják az 50 felettieket.

13. zolo
jan. 29. 13:40
50 körül előnyök is vannak főleg nőnek. 30 körüli nőnek általában kis gyerek vagy gyerekek vannak. Ezért alt 8-4 ig tud dolgozni. Betegek is lehetnek. 50 körül már alt felnőtt gyerek van. A munkaidős már nem befolyásolja. Illetve betegszabadság sem fenyeget. Tudom vannak akik azt mondják 50 körül már az ember beteges. Ez nem igaz , aki odafigyel magára az egészséges lehet. 50 meg nem az a kor h már temetni kelljen. Új dolgokba is belehet fogni.
jan. 29. 10:41
Sok türelemet a keresgéléshez próbáld lejjebb adni.
11. globus (válaszként erre: 10. - Semleges)
jan. 29. 09:16
Alulfizetett szociális munkákra mindig óriási hiány mutatkozik ;)
10. semleges (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 29. 09:06
Nekem ezek olyan nesze semmi fogd meg jól "szakmák illetve végzettségek". Tanulj olyat amire szükség van és keresett és nem lesz elhelyezkedési problémád.
9. birebora (válaszként erre: 8. - Papája)
jan. 28. 18:29
Ilyesmit tanácsoltam volna én is.
8. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 10:34

Nézd meg mik a hiányszakmák és ennek megfelelően képezd magad.

Szociális munkás, ápoló, óvodapedagógus. Mindegyiket el lehet végezni levelezőn. Amennyiben felvettek, már könnyebb munkát is találni, mert látják az elszántságodat. Nyilván a képzés évei alatt asszisztensi munkát végeznél, de már sz is jó. Felsőoktatásban febr. 14 a jelentkezési határidő. Tanulni soha nem késő, mellesleg nyugdíjig még majd 20 éved van, tehát megéri.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 510741d4e7)
jan. 28. 10:23
Csináltam így is, a portáig jutottam :-)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Semleges)
jan. 28. 10:22
Marketinges
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Violet18)
jan. 28. 10:22
Mindenképpen nyelvtanulás, amiket írtál azokhoz se türelmem, se kézügyességem.
jan. 28. 09:36
Attól függ mi a végzettséged.
3. 510741d4e7 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 23:46

Személyesen menj be oda ahol látod hogy embert keresnek.

Mi is így tanultuk és egy német sorozatban is így volt.

Sokkal komolyabban vesznek. Az esély is sokkal nagyobb, mint személytelenül.🍀

jan. 27. 22:44
Kib@ nehéz, hiába küldöd el vagy 100 helyre, még fejvadásszal se könnyű. De ha tudsz és akarsz is kitanulni valami újat akkor vágj bele... mire gondoltál? Köröm, pedi, pilla, vagy nyelvek? Könyvelő?
jan. 27. 21:52
Sziasztok! Tudom, hogy sok tényezőtől függ, város-vidék, iskolák, végzettség, nyelvtudás stb, de arra kérlek titeket, hogy amennyiben hasonló korosztályúak vagytok (én 48 leszek)és voltatok hasonló szituációban, hogy 45-50-55 évesként munkát kerestetek, írjátok meg, hogy kb. mennyi idő után sikerült.Vagy ennyi idősen karrierváltáson gondolkozik, mert azt látja, hogy az álláspiac nem kínál számára lehetőségeket. Nálam mindkettő szituáció fennáll, egyrészt 4 hónapja keresek, de mivel nem találok /nem jeleznek vissza stb. így azon is gondolkodom, hogy kitanulok egy szakmát. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook