Mennyi az esély rá, hogy teherbe eshetek? (tudásbázis)
Jól van mindenképp írd meg mi van.
Drukkolok, hogy nega legyen!!!!!
Egyetértek azzal hogy ebben a helyzetben mind a két fél hibás, nem látom értelmét annak hogy megleckéztessem a párom, mert igyis gyomorgörcse van szegénykémnek ..=/
Azt is tudom mennyi elvetetni, de ezt nagyon nem szeretném!
A naptármódszert kiszoktam számolni, és amikor együtt voltunk nem volt termékeny napom!
Én pedig annak vagyok híve,hogy miért mi nők mérgezzük magunkat,mert a férfi lusta gumit húzni.
Abból a szempontból igazat adok,hogy olyan esetben,ha a féfri óckodik az óvszertől,hagynám,hogy magában szerelmeskedjen.Tehát igen.Igazad van.
Az én esetemben szerepe volt annak,hogy titkon vágytam is rá,hogy anya legyek.
Ha ennyire nincs pénzetek, akkor meg több természetes módszert együttesen alkalmazva elég jó pearl-indexet lehet elérni.
Naptármódszer, nyák megfigyelése, megszakított közösülés, hőmérőzés.
A "nem biztonságos" napokon ne szexeljetek.
Sajnos tényleg nagyon oda kell figyelni a védekezésre mert ha ha megtörténik a baj és elakarnád vetetni nem olcsó mulatság majd 30 ezer forint és azon bizony nagyon sok gyógyszert lehetne kiváltani:(
Mindenképp valami megoldást keressetek az orvosoddal, hogy ne kelljen idegeskedne hanem önfeledten élvezd az együttlétet.
Erröl a helyzetről sajnos a fiú tehet,mert nem hátrált vissza időben.
Én megleckéztettem a drágámat,nem halnak bele,elég lecke ez a helyzet maga a nőnek is.
:)ezekután nekem sem lett volna.
Remélem minden rendben lesz.
Sajnos igaz semmi sem 100% :(((
És esetleg az óvszer+megszakítás az már biztonságos szerintem
Majd azért irj mi van:)
Az a baj hogy semmi sem 100%-os.. :/
Mikor védekeztünk óvszerrel, kiszakadt. Bár akkor nem féltem mert vettem be 72órásit, de hallottam már olyat is hogy valaki ez mellett lett terhes.
Köszönöm szépen, én is nagyon reménykedek benne hogy nem lesz baj.
Hát akkor tényleg lehet szorítani....
Ha meg tudod oldani még is az esemény utánit....
Az EllaOne is kb 6500 ft.
Sajnos sok esélye van.
Mázlid van ha megúszod.
Ha nem szeretnél nemkívánt terhességet,jobb lesz elkezdeni valamilyen biztonságosabb védekezési módszert.
Nekem abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését,nem írok magamról miért.
A párommal össze-vissza védekeztünk.Volt,hogy csak a hajamat fogtam és volt,hogy tettünk is a komolyabb védekezés érdekében.
Mikor sikeresen megjött nagyot szusszanva ugyanígy folytattuk.Ment ez 3-4hónapig.Kislányom most 21hónapos lesz :).
Azóta védekezünk.
Ha nem szeretnél így járni.., bár én úgy döntöttem soha nem tudnék abortuszra menni,nagyon örülök,hogy így jártam..,de ha te nem örülnél neki, ideje komolyan venni.
Megkönnyebbülhetsz,ha a teszt negatív lesz.
Az esemény utáni tablettával pedig nagyon vigyázz!
1 évben max 2szer ajánlatos.
A legerősebb hormontartalmú gyógyszer nem okoz olyan károkat, mint ennek a tablettának gyakori szedése.
A leg alacsonyabb hormontartalmú fog.gátló gyógyszerek a Lindinette és a Harmonet.
De sokan dícsérik a Pharmatex kúpot(nem a tablettát).
A helyedben megleckéztetném a pasit,amiért ilyen helyzetbe hozott.
Ha negatív a teszt,nélküle csináld,1 hétig hagynám abban a tévhitben,hogy pozitív..aztán lerántanám a leplet,hogy innentől örülnél,ha komolyan venné !!
További ajánlott fórumok:
- Teherbe eshetek menstruáció alatt?
- Ha kétszer egymás után szeretkeztünk úgy, hogy nem mostuk le a második előtt, eshetek teherbe?
- Herevisszérsérv esetén mekkora esélyünk van, hogy teherbe eshetek?
- Menstruáció után rögtön az első napon teherbe eshetek? Vagy pontosan mennyi időnek kell eltelnie?
- Szerintetek mennyi eséllyel eshetek teherbe?
- Vakbélműtét után mennyi idővel eshetek teherbe?