Mennyei prófécia (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mennyei prófécia
Sziasztok!
Én először a filmet láttam és nagyon megfogott.
Aztán megkaptam a könyvet és most egy tanfolyamon kötöttem ki, ahol a felismeréseket vesszük végig és gyakorlatokkal is tele van. Nagyon élvezem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, de ha nincs lehetőség a tanfolyamra, akkor vegyétek meg a mennyei prófécia gyakorlati útmutatóját!
Nekem azért teteszett a könyv, mert aki nem foglalkozik az ezoterikával, annak is közérthető, könnyen befogadható. Négy könyvből áll az egész mondanivaló. még a fenn említett kettő után jött a Mennyei látomás és a Shambala titka, azt hiszem jól írtam, ha mégsem, bocsi.
Ezeket nem olvastátok?
Koszi, hogy feltetted az osszefoglalot :)
Tetszett nagyon, mikor olvastam :))
Nekem többet adott a Vörös oroszlán, bár a Mennyei prófécia sem rossz.
Az említetteken kívül - ezek nem regényszerűek - pedig a Thorwald Dethlefsen és Rudiger Dahlke könyvei adtak sokat...
De jó,hogy megírtad.
A Vörös oroszlán az egyik kedvencem.
A Smaragdtábla is nagyon sokat segített
A Jóslásban közreműködő misztikus erőkről vagy lényekről ,a velük való kapcsolatteremtési képesség kialakításáról, megtanulásáról szóló ezoterikus oldal.
www.joslat.gportal.hu
Az a könyv is csodálatos! Kicsit más a hangulata, az komolyabb, komorabb, míg a Mennyei Prófécia olvasásakor szinte lebeg az ember, ettől egy kicsit elcsendesülsz... Legalábbis én így voltam vele.
Egyébként ez a 2 könyv a legnagyobb kedvenceim közé tartozik!
Én imádom. És nem csak a Mennyei Próféciát, hanem a Tizedik Felismerést is...
(Bár az már nem regénybe volt ágyazva...)
Elmékszem, először egymás után háromszor is elolvastam a Mennyei Próféciát... AZóta is legalább fél évente egyszer előveszem.
A másik nagy kedvencem a Vörös Oroszlán. Olvasta valaki?
Szia Reiki! Jó, hogy föltetted ezt a cikket!
Olvasta valaki a könyvet/könyveket? Én sokáig nagyon fel voltam dobódva tőle. Maguk a regények nem annyira tetszettek, de a bennük megfogalmazott gondolatok és a hozzá készült gyakorlatok igen. Mostanra már kissé lecsengett bennem a dolog, de sok mindennel kapcsolatban lettem tudatosabb a könyv által.
Az Első Felismerés
A kritikus tömeg
Az Első Felismerés kimondja, hogy az emberi kultúrában spirituális ébredés megy végbe: elérte a kritikus értéket azoknak az embereknek a tömege, akik életüket spirituális fejlődésnek tekintik, olyan utazásnak, amelyet rejtélyes véletlenek irányítanak.
A Második Felismerés
A tág jelen
A Második Felismerés kijelenti, hogy az ébredés egy új, teljesebb világkép kialakulását jelenti, amely átveszi az öt évszázad óta elfogadott, világi jellegű, a túlélésre és a kényelemre összpontosító szemléletet. A technikai fejlődés előtérbe kerülése fontos szakasz volt ugyan, ám miután ráébredtünk a véletlenek fontosságára, nyitottá válunk az ember életének valódi célja, a világ igazi mibenléte iránt.
Ugrás a teljes írásra: Mennyei prófécia