Mennyei mustáros-baconos-hagymás hús recept


8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl
só
bors.
A Mennyei mustáros-baconos-hagymás hús elkészítési módja:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket. Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel. Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.
Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: jeryka, 2006. nov. 12. 16:28
A mennyei mustáros-baconos-hagymás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.