Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Melyikőtök Hoxázik most munka helyett? :)))) (beszélgetés)
Én is!
De a munka mappája már legalább itt van lent a Tálcán, eddig már megvagyok.
Akkor Neked nagyon jó főnököd van.
Nálunk ez úgy működik, ha megjelenik a főnök, még ha nincs munka, akkor is imitálni kell :)
Internet használat meg "elvileg le van tiltva" :)))))
Az enyém azt mondta, hogy őt nem érdekli.a munka legyen elvégezve, a többi az én dolgom.
Én éppen hoxázom, de nem munka helyett, hanem munka közben:)
Már csak 20 perc van vissza:)
Az a baj, hogy a főnökök ezt nem így gondolják.
Én mindig azt mondtam, ha a munka 100%-ban el van végezve, akkor egy szót nem lehet szólni, hogy én mit és hogy csinálok.
Akkor Te egy picit később fogsz éhen halni :DDD
jogos! én is mindig maximálisan elvégzem a munkámat, ha nem így lenne, valószínűleg nem dolgoznék már 4 éve itt... :)) a pihenés kijár és igenis lehet egyszerre hoxázni és dolgozni, persze azért kivételek vannak természetesen :)
Ha a munka tökéletesen el van végezve, akkor jár a dolgozónak egy kis lazitás:)Szerintem.
..... hát én nem fogok egy darabig az tuti, sajnos van egy kis tartalékom :D
...és egyszer csak éhen halunk a gép előtt :D
akkor majd munkanélküliként Hoxázunk otthon :D
Lehet, de nekünk addig jó, amíg a munkaadó meg nem tudja, mert ha lebukunk, nem fogunk tudni munka mellett Hoxázni :)
Csak nem a főnököm vagy álnéven??? :D
:-)
de amúgy ez szerintem a munkaadónak is jó, nem?
hiszen egyrészt a Hoxa felüdít, felfrissít, és máskülönben sok-sok érdekes témát vet fel, amiben a munkaerő, azaz mi egyre inkább, napról napra tájékozottabbak leszünk, mondhatni nyitottak a világra :)
én inkább azt mondanám, hogy munka mellett :)
ha van (márpedig az én munkámban van) egy kis szünet, akkor irány a Hoxa :)
meg persze egyéb oldalak is...
én most "végeztem a munkával" ill. a hoxázással :D és indulok haza
Én is munka mellett Hoxázom!
Ha van egy kis szabadidőm, jövök fel ide! :)
Én még nem, de 4-ig így is végzek ...
munka-munkára gondoltam, nem házimunkára :) Olyan munkára, amiért fizetnek :D
jól van, vagyunk egy páran, egyébként én mára mindent befejeztem azért merek Hoxázni :)
itthon vagyok de lenne dolgom,és itt lógok.
További ajánlott fórumok: