Melyiknek higgyek? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi! (beszélgetés)
Tesztet reggel érdemes csinálni, akkor magasabb a hormonszint.
Az x-epil nem túl érzékeny teszt, az még bőven negatív, amíg pl a facelle már pozitív. Esetleg próbáld azzal.
Drukkolok! 😊
De egy esti negatív teszt reggelre már lehet pozitív! 😉😋 Vagy délre! 😉
Amúgy meg az ő pénze, hadd költse arra, amire neki jólesik.
:)))
Egy nő két dologra tud rendkívül türelmetlenül kíváncsi lenni.
Arra, hogy terhes-e, vagy arra, hogy ugye nem. 😂
A többi 8 hónap már semmi ahhoz a két héthez képest 😂
Igen, a türelem már nem két hetes téma.
Pedig nem sok idő a kilenc hónaphoz képest.
Hát hogyne.
De ha van lehetőség tesztet használni, akkor arra is van lehetőség, hogy az ember minél korábban ki tudja védeni az esetleges magzati ártalmakat, vagy "csak egyszerűen" boldog lehet.
Annak én is örülök, de láthatóan nem sokra mennek vele.
A teherbeesés változatlanul kétesélyes.
Érdekes, hogy a türelem értelme is mennyire megváltozott.
Régen vagy teherbe estünk, vagy nem, otthoni tesztre nem volt mód. A nőgyógyászhoz 6 hetesen volt értelme menni, az akkori laborvizsgálat is csak pár nap múlva adott eredményt. 6 hétnél előbb nem volt értelme menni, nem volt biztos módszer.
Most elég sok pénzt költenek a kismamajelöltek a tesztekre, agyba-főbe tesztelnek, aztán mi történik?
Vagy teherbe estek, vagy nem. Ugyanúgy, mint 30-40-50 éve.
Próbáld meg reggel tesztelni. Egyik nap egyik fajta másik nap másik. 😊
Ha egyik is 2 csíkot mutat akkor tuti. Bár szerintem így is mert az egyik tesztes ilyen lett
Sziasztok!
Egy éve már, hogy próbálkozunk a párommal a babán. Általában a ciklusaim 25-26 naposak, viszont múlt hónapban 40. napra jött meg. Munkahely váltás, stressz, ennek tudtam be a késést. A naptáram szerint 8. napja késik ebben a hónapban. Tegnap délután kíváncsiságból csináltam egy Expect tesztet ami időn belül rögtön halványan, de pozitív lett. Ma reggel pedig egy x-epil-t, ami teljesen negatív.
Türelmes vagyok, amíg nem jön meg, van esély. 😇 De érdekelne más hölgyek véleménye, tapasztalata.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- PG/53, LH-teszt, hőmérő.Melyiknek higgyek?