Melyik zeneszám ez? A részlet: „…csak egy kis szó, úgy szeretlek én…” Ha valaki ráismer, segítsen.. (tudásbázis)
Sziasztok,
Tudnatok segiteni? Kulfoldon elek es az apukam temetesen hallotta Andrea Bocceli dalat a Time to say goodbye-t magyarul. Nagyon orulnek, ha valaki elkuldeni a youtube linket ahol esetleg meghallgathatnam, ha egyaltalan megtalalhato ott. Rengeteget kerestem, de meg cimet sem tudom a dalnak magyarul.
Elore is koszonom.
ICKE!!!!!
EL SEM TUDOM MONDANI, HOGY IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TÉNYLEG EGY ZSENI VAGY, MÁR BELEDILIZTEM A SOK KERESGÉLÉSBE! :)))))))))))))))))))))
NAGYON, NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!! :)) A PÁROM NEVÉBEN IS! :)
KÖZBEN RÁJÖTTEM, NEM "ÚGY SZERETLEK ÉN" HANEM "MONDD SZERETLEK ÉN" ! :P NA MINDEGY!
MÉG EGYSZER KÖSZÖNJÜK!!! PUSSZÓKA!
el sem hiszem . zseni vagyok :) rátaláltam!!!
Graffiti: Valaki vár: Szavak
sziasztok. ez a szám szombaton 3/4 11 körül volt ismét a juventuson.
ez is van benne: mondd szeretsz-e még,hisz erre vártam rég.
na meg ez: csak egy kis szó, szemedben látni ...
és tényleg van benne angol, egy másik hapsi "beszél" benne, mintha rap-pelne...anyukám is hónapok óta keresi a szám címét..a rádióban egyszer bemondta, vmi - nemtom hogy kell írni- grefiti, és a címe:word? de nem találom sehol.
VALAKI?
Sziasztok!
Úgylátom más sem jutott előbbre mint én! :S Naon szomorú vagyok! :((( Nem lehet igaz, hogy nem lehet sehol beazonosítani ezt a számot!
De nem adom fel, ha belekékülök is megtalálom! :P
NA, sziasztok én megyek aludni!
Köszönöm az eddigi segítségeteket, holnap jövök, hátha lesz valami jó hír! :)
Jóéjt mindenkinek!
írj a rádiónak e-mailt!
lehet, hogy reggelre meg is lesz a válasz.
:( Sajnos nem ez az!
A szöveg a refrénje a dalnak, biztos hogy így van!
Azért köszi! :)
az a baj, hogy nem ad ki semmit rá a kereső, se a zeneszöveg.hu.
Valószínűleg új a dal és nem lett még feltöltve sehova a dalszöveg.
Nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy! :) Meg mindenkinek az eddigi segítséget!
Nem hittem volna, hogy ennyire nehéz megtalálni egyetlen számot! :S