Melyik pilates könyvet érdemes megvenni? (tudásbázis)
5. Castia (válaszként erre: 3. - 49247d048a)
2014. aug. 10. 09:57
Könyvet nem tudok, de Simonfi Ági kezdő dvd-jén külön rész van az alapokról, amiben elmagyarázza az erőközpontot. A youtube-on pedig itt van egy sorozat Pölös Zsófiától, ami az alap gyakorlatokat mutatja be: [link]
(ha így nem jön be, keress rá erre: pilates most kezdem)
4. Chelsey
2014. aug. 8. 23:30
Pedig csak jobb lenne eljutni pár edzlsre, hogy ki tudjon javítani a tréner, amíg meg nem tanulod a jó tartást. Sokszor hiszi az ember, hogy jól csinálja, pedig nem. Ha muszáj otthon, egyedül tanulnod, akkor próbáld tükör előtt.
Könyvet nem igen láttam olyat, amit ajálani tudnék. De hátha a többiek jönnek majd valami jó ötlettel. Esetleg a youtube-on is érdemes szétnézni...
3. 49247d048a
2014. aug. 8. 21:21
Szia. Nem találtam olyan videót ami érthetően magyarázná el az alapoktól. Csinálom, de van egy olyan gyanúm , h nem jól. Eljárni nem tudok edzőhöz.
2. Chelsey
2014. aug. 8. 21:18
Miért ragaszkodsz a könyvhöz?
1. 49247d048a
2014. aug. 8. 21:03
Melyik írja le a legjobban a gyakorlatokat?
További ajánlott fórumok:
- Melyik receptkönyvet érdemes megvennie egy kezdőnek, amely az összes alap ételt tartalmazza?
- Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel című könyvét olvasta valaki? Nem tudom, érdemes-e megvenni?
- Milyen könyvet ajánlanátok a babavárással, szüléssel kapcsolatban, amelyet érdemes megvenni!?
- Hol tudnam megvenni az alábbi könyvet? Masaru Ibuka:3 éves kor után már késő - A sikerre nevelés japán módszere
- Anne Shirley! Hol tudom megvenni a könyvet vagy a filmet?
- Melyik kilófaló könyvet érdemes megvenni? Melyikben van a legtöbb liszt keveréke leírva?