Melyik nyelviskolát válasszam? (beszélgetés)
Én nagyon régen az IH-ba jártam angolra. Kis csoportos tanfolyam volt piszok drágán. Egy kanadai fickó volt a tanárunk, akinek ugye az anyanyelve volt az angol, de tanítani egyáltalán nem tudott.
Mikor közöltem, kilépek a tanfolyamról a rossz tanár miatt, utána tesztelték csak le az óráját. Menesztették a tanárt, de én otthagytam őket. Milyen iskola az, ahol nincs minőségellenőrzés?!
Sziasztok!
Számomra munka mellett fontos volt, hogy helyileg hol/hova szervezik az órákat. Nem akartam még órákat utazni.
Mivel nem találtam ilyen iskolát, így a Be Happy-be jártam - ez volt az útvonalon, amelyen munkahely és otthon közt közlekedtem.
Nem bántam meg, mert megtanultam, hogy hogyan megy nekem legkönnyebben a tanulás. Itt is volt szintfelmérő, önállóan kellett ugyan tanulnom, de foglalkozott velem tanár, ha szükségét éreztem. Magam oszthattam be, hogy a héten mikor akarok tanulni.
Ma a munkahelyemen tanulok szakmai angolt a Manhattan tanárával.
A véleményem, hogy alapfokot már a neten, vagy telefonos applikációkon tanulással is össze lehet hozni. Minden azon múlik, hogy mennyit foglalkozik valaki naponta a nyelvvel.
Nehéz ilyen kérdésre válaszolni.
Nálam csökkent az angol iránti motiváció, de a nagy lendület idején egy online tanfolyam nagyot lendített rajtam, és a Facén folyamatos a továbbképzési lehetőség.
A befizetett összegért jó nyelvkönyveket kaptunk, és az egyeztetett időpontokban online órákat.
Volt egy felmérés, ami után a jelentkezőket kb. azonos szintű csoportokba sorolták. A létszám választható volt. Én a 6 főset választottam, a legolcsóbbat, de sosem voltunk 4-nél többen, elég pörgősek voltak az órák.
Sziasztok!
Budapesten szeretnék angol tanfolyamra járni azért, hogy megtanuljam a nyelvet, illetve a diplomámat is szeretném már a zsebembe tudni :)
Kinek milyen tapasztalata van az alábbi iskolával?
International House
Cambridge
Cosmopolitan
Manhattan / déli pályaudvar/
Sokat olvastam az interneten ez a 4suli amit talán legtöbben dicsérnek, az IH-ba volt szerencsém járni még 2013-ban végülis elégedett voltam, de a fősuli miatt abbahagytam!
Most újra belevágnék, de még nem tudom melyiket válasszam.
Előre is köszönöm!