Melyik mosopór a legjobb számodra? (tudásbázis)
Kedves namama és buciildi köszönöm a tippeket, mindenképp kipróbálom! :)
1 csomag sütőport szórj a mosóporhoz! Nagyon jó! Persze ugyanolyan, mint a szódabikarbóna, hiszen azonos az alapanyag. Szoktam még fehér Dom...-t is önteni néha hozzá, az is hatásos.
Helló Mya01.Próbáld meg néha az olcsó szódabikarbonát.Ha a fehérekhez teszel a mosógépbe az arieled mellé egy-egy csomag szódabikarbonát port ,meglepődve látod majd milyen szépen fehérít.Üdv.
Láégyszí,légyszí! Hol lehet beszerezni!!Milyen árfekvésű? Szeretem a környezetkímélő dolgokat,szívesen kipróbálnám.Akár privi.-ben is várom válaszod.
színes ruhákra ariel, de a fehérekkel nem tudok mit kezdeni, sajnos beszürkülnek, találkozott valaki hatásos ellenszerrel?? Nagy segítség lenne, mert így elég sűrűn kell új fehér ruhát vásárolnom. :(
Por formában egyik sem, csakis folyékony mosószer.
mosódió, szóda, parfümolaj az illat miatt. Még nem számoltam ki, mennyi pénzt takartiok meg, de érezhetően olcsóbb. és a mosógépem sem trutyis, mint a reklám ajánlott persil és társaitól!
Mosószóda.
Ez a Sonett is érdekelne, csak árban lényegesen olcsóbb a mosószóda.
Helló ! Régóta foglalkoztat már ez a dolog engem is,/ már mint a legjobb mosópor kérdése/ Sok mindent kipróbáltam,de számomra valóban a mosószoda jött be. Nem találkoztam még az általad emlitett mosószerrel,kérlek priviben ird meg nekem,hogy hol lehet beszerezni,szívesen kipróbálnám.Köszi: namama
Én az Arielhez mosószódát is használok...Színes ruhák mosásához is használom,és nagyon jó...2 kg közel 900 ft!Így kevesebb mosóport is használok,gyönyörű színe van a ruháknak...Van olyan,hogy a színesekhez a LIdl ben vásárolt Formill-t használom,és azzal is gyönyörűek a gyerekek oviból hazahurcikált ruhái!
Tomi mindkét változata, s a fehér ruhákhoz teszek még egy kis flóraszeptet.
Mondjuk aki az ecetet irta az is jó lehet.
Én úgy tudom az enyém is ilyen. Ugyanazt tartalmazza mindkettő csak a frosch olcsóbb azért vesszük azt. :)
Most ez tényleg komoly ezeket tartjátok jónak?
Felejtsétek el hulladék mindegyik legalább a gyerekek miatt felejtéstek el ezeket örökre,ide írok egy mosóport kb ilyen egy frankó termék,jó nem olcsó annyira,de ez jó!
Sonett mosópor:
Fő hatóanyaga a tiszta növényi szappan. Az emberhez és a természethez legközelebb álló mosóanyag a szappan. A többi tenziddel szemben meg van az a képessége, hogy közvetlenül a használat után kapcsolatba lép a szennyvízben már előforduló vízkővel és azután azt könnyedén és teljesen lebontja.
100% biológiailag lebomló. Nem tartalmaz semmiféle mesterségesen előállított tartósítószereket, illat és szinezékeket.
Enzimmentes, Biotermesztésből származik. Eredeti illóolajokat tartalmaz.
40-95°C. Minden pamut, len, kender és kevert anyaghoz. Fő hatóanyaga a tiszta növényi szappan.
Folyékony Persil color. mosószerként is meg vagyok vele elégedve és töményen a foltot is kiveszi.
Folyékony Persil color és Persil gold
Tomi mandulatej por alakú fehérekhez, color folyékony mandulatej a színeshez.
persil a fehérekhez,ariel a szinesekhez
Persil color ill Persil Gold
számomra egyik sem :D a ruháink számára talán akad...
Frosch folyékony bio és hipoallergén.
csak folyékonyat használok mert iszonyat kemény vizünk van,T..CO-s olcsó kéket vagy zöldet viszont öntök mindig hozzá ecetet,meg Ariel folttisztítót.minden tiszta és nem kerül többezer forintba havonta(van 2 gyerek,úgyhogy piszkos ruhával jól állunk)
Takarékos biopon,olcsó és nagyon jó.
További ajánlott fórumok: