Melyik lehet ez a nagyon régi parfüm? (tudásbázis)
Sziasztok.En Grace Edp t keresek,oriflamest
.Ennek volt parfumszoros uvege rojttal a vegen...erdekes illata volt.
De lehet a 4711-es Molnár+Moser is.
Abban volt "sima" és levendula is.
ezen az oldalon nagyon sok parfum van, evszam szerint is lehet keresni kepek is vannak, talan megtalalod amit keresel
Azt olvastam a Rue Boissiére hasonlít hozzá. (ugyan az a cég készíti/ette - Ulric de Varens)
Én még nem szagoltam, de kíváncsi vagyok rá. Nem tudom ezt árulják e még...
ChrisTai köszi, utána fogok nézni. :)
Sziasztok!
Nekem is nagy kedvencem volt a Pergolese de sajna már rég nem gyártják!! Nem tudtok valami másik parfümöt ami hasinlít az illatára?
imáfdtam a Pergoleset+!!!!!!!!!!!!!!!!
évekig használtam , eszement tartós illata volt!
Bár a szín nem egyezik, de ahogy olvastam nekem a Pergolese ugrott be. De gondolom nem erre gondoltál, ugye? :)
Hasonló , mint ez a szín, de ennél azért több volt benne a kék. Nagyon-nagyon jellegzetes illata volt, sőt, nem is volt kellemes, inkább nagyon furcsa.
Tudom, kicsi az esély megtudni, de hátha..
Ja, és már akkor sem számított újnak, ha jól emlékszem.
Kb. 16-17 éve gyűjtöttem a parfümös - üres üvegeket. Egyszer kaptam egy nagyon furcsa illatút, és sehogy sem tudom kiverni a fejemből azt az illatot, pedig voltam vagy 13 éves, most meg 30.
Az üveg szerintem 100 ml-es volt, felfele szélesedő alakú, és ha jól emlékszem, a kicsi kupakja volt, ami a tetején ívelt volt. A színe olyan furcsa, kicsit szürkés, de kék volt. Ennyit tudok csak mondani róla. Belinkelem a színt , ha találok hasonlót.
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Hogy lehet legegyszerűbben megszabadulni nagyon régi háztartási gépektől? (forgótárcsás mosógép, cenrtifuga, hűtő)
- Egy nagyon régi, talán angol, de lehet hogy amerikai mese címének keresése!
- Nagyon ijesztő fejű énekest keresek, régi, mint az Aerosmith. Ki lehet ő?
- Van valakinek nagyon régi melegszendvics sütője? Milyen ételeket lehet készíteni benne?
- A takarítós szarvasbőr darabot hogyan lehet tisztítani? Már nagyon régi és piszkos, de puha!