Melyik középkategóriás okostelefont ajánlanád? (tudásbázis)
nekem az android jobban bejön.
iphone-om még nem volt de remélem lesz és szerelmes leszek belé..
Nokia c5-03
az előbb véletlen elírtam
állítólag a Nokia v5-03 széria hibás
és nekem is netezésnél rengetegszer lefagyott
én inkább androidos ajánlanám.a Nokiának rossz az operációs rendszere
Egyik ismerősöm ajánlotta tegnap a Nokia C5-03-at, állítólag jó fényképeket csinál, van hozzá ingyenes gps, netezni is lehet vele, nem fagyogat. Nagyon szép kis teló, igazi csajos darab. Na de amiket olvastam róla neten véleményeket, kicsit elborzasztott... Az ára 30 ezer körül van, csodát nem várok ennyi pénzért de azért állandóan szervízeltetni se akarom...
Húúú, ez a Sony Xpéria U is nagyon jó kis telefonnak néz ki! :-) Felírom a listámra. Lehetne egy picit olcsóbb és akkor nem haboznék megvenni... ;-)
Nekem Sony Xperia U-m van. Nemrég kaptam. Nagyon meg vagyok vele elégedve.Ajánlom figyelmedbe.
Alcatel OT995-öt szerettem volna,de eléggé elbizonytalanított amiket olvastam róla, mellesleg túl nagynak is találtam.Bár nagyon tetszett.Nézd meg azt is, hátha...
A Galaxy minit már ketten ajánlottátok. :-) Nem lassú? Jó képeket csinál?
Na igen, a 710-es nagyon, nagyon tetszik. :-)))
Nekem Lumia 800 van, elégedett vagyok vele. 710-es is tetszik, biztos az is jó. Oprendszer ugyanaz, csak az erősebb hardvert, nagyobb kijelzőt kell megfizetni.
Ugyanez a helyzet a samsung és sony telefonoknál is. Nagyon olcsót nem is érdemes venni, mert lassú.
Iphone is nagyon jó, csak drága.
Köszönöm, megnéztem. Nem rossz. :-)
Nekem még tetszik a Nokia lumia 710-es is, a 800-as már nagyon drága...
Ajánlották még az Xpéria minit.
Samsungból meg annyi fajta van, hogy ki se igazodok rajta, hogy egyik mivel jobb a másiknál...
Ha már beruházok egy ilyen telefonra szeretnék vele fényképeni, esetleg videózni, netezni, levelezni, skypolni se lenne rossz... :-) És jó lenne ha olyan 60 ezren belül maradnánk...
Szeretnék beruházni egy okostelefonra de akkora a választék, hogy hírtelen azt se tudom hova kapjak... ;-)
Segítsetek ár-érték arányban megtalálni a megfelelőt!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod?
- Melyik okostelefon készíti a legszebb képeket?
- Melyik nyaralóhelyet ajánlanád egy 10 hós babával, egy 7 éves vízimádóval és egy szaunamániás férjjel, ahol csend van és nyugi?
- Melyik társasjátékot ajánlanád?