Melyik köröm forma a szebb? (tudásbázis)
Biztos, ezért írtam, hogy marhaság. Az enyémeken viszont nem volt mit rongálni, mert alapjáraton puhák, vékonyak, lemezesen töredezők, beszakadozók. Sokat szenvedtem a hústüskék miatt is. Hiába volt minden praktika, olajos áztatás, vitaminszedés, szakszerű manikűrözés, bármi. Számomra megváltás ez a „találmány”.
Mindenki, akinek nincs más, jobb dolga, úgy pimpillászkodik, ahogy akar. :D
Szerintem alapvetően rongálja a körmöt. Nekem egyszer volt, hát fél évig zavart, miután leszedettem. Érzékeny hidegre, melegre, felpuhult, elvékonyodott, lemezesen töredezett, holott előtte semmi baja nem volt.
Soha többé.
Számomra egyik sem, mert messziről ordít, hogy műköröm. Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz! A természetesség határát súroló körmöket, vagy feltűnést. Utóbbi esetben legyen a körmöd eleje egy vonal, mint a farmeres képen, esetleg csináltass 2 centis karmokat.
Évtizedek óta támogatom a szarpocsék körmeimet, de mindig törekedtem a természetes formára, ha már a díszítéssel el is szalad néha velem a ló. :D
Ha a kettő közül kellene választanom, akkor a sárga.
És ezt miért kell anonim módon, komolyan nem értem.
Egyik sem tetszik, nem természetes.
Nem tudnám viselni a hétköznapokban az ilyen karmokat. Haszontalannak tartom. A saját körmöt is tönkreteszik a tipek, az építés.
Hasonló hosszan viselem a sajátomat, kissé lereszelve a sarkokat mint a kép és ez a szín van legtöbbször rajta:
Miért kellene megölni. Különben a farmeres a szebbik, bár az is hosszabb, mint kellene. A sárga pocsék és mindig az jut az eszembe, hogy biztosan gennyes a köröm, a pocsék sárga színtől. Ne használj sárgát.
A 10.es körme szintén inkább ronda, egybe olvad a szín a bőre színével. Sápaszt és színtelen. Miért nem színesebbet használ. Egy égszínkék, egy tompa meggypiros sokkal szebb, vadabb lenne.
A formára nekem az első tetszik, viszont mind a kettő túl hosszú, szerintem ízléstelen már.
Viszont a szögletes forma szebb.
Számomra nagyon csúnya mind.
De ez nem a te megölésed, csak az én ízlésem.
Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a farmerdzsekis.
Nincs szándékomban kinyírni így ismeretlenül,de egyik sem tetszik.
Illetve a formája szép lenne,de ezek már karmok. 🤭
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Melyik műcici a szebb? A Voksán Virágos vagy a természetes hatású?
- Szerinted melyik a legszebb M-betűs lány és fiúnév?
- Közvélemény: Melyik a legszebb nő?
- Szerinted melyik a legszebb lánynév és fiúnév?
- Benőtt köröm műtét után visszanyeri az eredeti formáját?