Melyik fogamzásgátlótól nem lehet hízni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok.
Én qlaira-val kezdtem nem híztam de borzasztó volt.
Váltottam most jangee-t szedek híztam pár kilót (3-4)de azon kivul nincs vele baj..nem örülök hogy híztam de ezen kívül nincs vele baj és nem tudom,hogy most abbahagyjam e vagy sem..(inkább diéta?) szerintetek?
Én meg a helyedben nem iratnék fel egyet sem. Amikor én fiatalabb voltam, és nagyon pattanásos volt az arcom, diane-t írtak fel. Utána a doki a yadine írta fel váltásként, mert ugye az drágább, de állítása szerint jobb minőségű (vagy többet tejel a cég) Attól egy hónap alatt rámugrott vagy 5 kg. Abba is hagytam. Utána újra felírta a Diane-t. Majd megismertem a jelenlegi páromat, aki rögtön abbahagyatta velem a gyógyszert. Jelzem, abbahagyás után jött rám 10 kg. Pedig előtte nem híztam el soha. Már bánom, hogy valaha is szedtem. Aztán persze a pattik is visszajöttek. Majd egy tudatos életmódváltással el is múltak. :)
Ha fontos az egészséged, ne írasd fel. Rövidtávon lehet, hogy nincs káros hatása, de hosszútávon lehetséges. :(
Nincs?
Akkor meg nem értem a bőrgyógyászok miért írják fel hajhullásra a yadine-ét is.Ha nincs benne olyan összetevő ami lenyomva tartja a tesztoszteront.Na mindegy legalább ezt is tudom:)
Sziasztok!
Ez teljesen alkat függő,hogy hízunk-e a fogamzásgátlótól.Egyénenként változik.Sajnos el kellet kezdenem a diane35-töt,a tesztoszteron blokkoló hatása miatt.Nagyon meg voltam ijedve az elején,mert sok rosszat hallottam róla és elég vegyesek voltak a vélemények.De tény,hogy most kezdtem el a 2. levelet és mínuszban van a testsúlyom.Na nem drasztikusan,csak fél kiló ,de akkor is mínusz.És volt olyan aki már az első levél után hízott 5 kilót tőle.
A yadine is hasonló mint a diane 35 benne is van androgén blokkoló,csak Ő még tartalmaz vizhajtót,amitől nagyobb biztonságban érezhetik megukat a hízásra hajlamos emberek.
Sziasztok!
Én Yadine-t szedem 2003 óta, és nem híztam, sőt még fógyozni is tudtam 65kg-ról 57 kg-ra!
ez jó kérdés,engem is érdekelne:P én a Mercilontól és a Harmonettől is híztam 1-2 kilót.mikor abbahagytam,akkor magától lement.de voltak más mellékhatások is.pl.:fejfájás,puffadás,hasmenés.mikor a baba miatt abbahagytam,egy csapásra megszűntek.
szerintem érdemes időnként szünetet tartani,vagy váltani.
Én Yadine-t szedtem 5 évig, nem híztam tőle egy dekát sem, viszont a végére az idegrendszerem tönkrement, bármin elbőgtem magam, és minden fertőzést összeszedtem, pl. strand=nődoki. Mióta abbahagytam (8 hónap), minden ilyen problémám megszűnt, viszont "szépen" kirügyeztem, olyan pattanásos vagyok, mint tizenévesen soha, és a ciklusom is nagyon lassan, nagyon nehezen áll vissza.
Szóval kövezzetek meg, tudom a biztonság, kényelem stb. blabla...De szerintem akkor sem megoldás, hogy egy mérgező műhormon tönkreteszi a szervezetemet! Nagyon megbántam, hogy ennyi ideig mérgeztem magam vele, ha ezt tudom előre, nem szedem, és remélem, hogy most már lassan kiürül a szervezetemből és rendbe jövök.
Amíg szeded, lehet nincs semmi bajod, de akkor is súlyos következményekkel járhat, érdemes nagyon meggondolni, hogy ér-e ennyit az a biztonság meg kényelem...nekem pl.nem!
Én a lyndinette-t szedem már vagy 5 éve, és nem vettem észre, hogy híztam volna tőle... bár még mondhatni fejlődésben voltam mikor elkezdtem szedni, így hát nem tudom, hogy ettől nőtt e meg egy kicsit a mellem, vagy ha nem szedtem volna akkor is így alakulok... :)nem tudom...
De hízni nem, egy kg-t sem... pedig anno még rám is fért volna egy 4-5 kg. :)
tri-regolt szedtem,most milliguest-et,semmi para
egyébként meg úgysem te döntöd el,hogy milyet kérsz:)))hanem a doki
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet enyhíteni a fogamzásgátló okozta hüvelyszárazságot és csökkent libidót?
- Létezik hogy fogamzásgátló abbahagyása után meg lehet hízni?
- A fogamzásgátlótól mennyire lehet hízni?
- Ismertek-e olyan fogamzásgátlót amitől hízni nem, inkább csak fogyni lehet?
- A fogamzásgátlótól lehet hízni? Tényleg növeli az étvágyat?
- Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, de lehet-e mellette hormonális fogamzásgátló tablettát szedni, ha igen, melyiket?